Bachelor in de architectuur

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de architectuur

Effat University

Architectuur komt voort uit dezelfde oorsprong als andere universele uitingen van materiële cultuur. Echter, de als architectuur artefacten bezitten een schaal, duurzaamheid en een doordringende invloed uniek onder de menselijke inspanningen. Deze kwaliteiten geven de discipline een cultureel bekendheid die weinig andere beroepen genieten.

De studie van de architectuur is bezig met complexe, interdisciplinaire vraagstukken. Sommige zaken zijn voornamelijk individueel en praktisch: de fundamentele menselijke behoefte aan onderdak en de wens om efficiënte, adequate vormen verzinnen voor de patronen van het dagelijks leven.

Architectuur dient ook een hoger doel, de uiting van de levende waarden van een cultuur. Het geeft vorm, volgorde en verhouding tot menselijke activiteiten. De praktijk van de architectuur van vandaag vereist een gecoördineerd bijdragen van een verscheidenheid van terreinen. Bijgevolg is de studie van de architectuur aan Effat Universiteit onderzoekt de principes en toepassingen van technologie, kunst, menswetenschappen, techniek, fysieke en sociale wetenschappen, bedrijfskunde en management.

De Bachelor of Science in Architecture graad is bedoeld voor studenten op zoek naar een professionele carrière in de architectuur. Het curriculum is ontworpen om aan de eisen te voldoen aan de afgestudeerde voor te bereiden op de beroepspraktijk in Saoedi-Arabië en de hele regio.

Visie

Het Departement Architectuur keurt contextuele benadering dat de duurzaamheid van de inheemse cultuur geworteld in de lokale identiteit, terwijl de toepassing hedendaagse architecturale theorieën en technologieën garandeert. Docenten en studenten streven naar de vraag door continue stedelijke, industriële en economische groei van de natie te voldoen onder de auspiciën van de islamitische cultuur door de integratie van ontwerp, onderzoek en praktijk in het curriculum.

Missie

De afdeling Architectuur is toegewijd aan academische excellentie die echt relevant voor de behoeften van het land en het afstuderen van hoogopgeleide vrouwelijke architecten, die creatief, innovatief, en expressieve van zelf in context. Docenten en studenten van de faculteit Bouwkunde zijn holistische denkers, zelf bewust en deelnemers aan het dienen van hun gemeenschap door middel van onderzoek en ontwikkeling van de stedelijke omgeving. Ze delen leerervaringen voor een goed begrip van de gevoelige klant en behoeften van de gebruiker op een evenwichtige betekenisvolle architectuur te ontwikkelen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het programma zijn voorbereid op een loopbaan als het beoefenen van architecten, hetzij in de particuliere sector of in overheidsinstellingen. Afgestudeerden zijn goed opgeleid om meerdere architectonische taken uit te voeren vanaf het begin bij het programmeren-van ondervinden gebruikers en milieueisen, om de ontwikkeling van een gecoördineerde reeks van de bouw documenten.

Afgestudeerden van de Architectuur belangrijkste zijn ook bevoegd is om na te streven verdere studies op postdoctoraal niveau in prestigieuze universiteiten in het buitenland.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan