Bachelor in de atletische training

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de atletische training

Hardin-Simmons University

HSU Athletic Training is gewijd aan de ontwikkeling van toekomstige atletische training professionals via onze atletische training opleiding. Wij zijn ervan overtuigd dat onze warme en uitnodigende campus met haar toegewijde professionals bieden studenten met unieke en lonende mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te groeien als atletische trainers door middel van een "opleiding verlicht door het geloof." We raden u aan om de vele mogelijkheden te ontdekken die HSU Athletic training aanbod.

AT's zijn professionals in de gezondheidszorg die samenwerken met artsen om de activiteit en participatie van patiënten en cliënten te optimaliseren. AT kan overal te vinden zijn actieve mensen.

Atletische training wordt beoefend door atletische trainers, de gezondheidszorg professionals die samenwerken met artsen om de activiteit en participatie van patiënten en cliënten te optimaliseren. Atletische training omvat de preventie, diagnose en interventie van nood, acute en chronische aandoeningen, waaronder verslechtering, functionele beperkingen en handicaps. (Www.nata.org)

Athletic Training Education Mission Statement

De Hardin-Simmons University Athletic Training Program (AT) biedt de mogelijkheid voor professionele voorbereiding en de groei van atletische training studenten en medewerkers, door een combinatie van formeel en informeel onderwijs, samen met gestructureerde praktijkervaringen in een christelijke omgeving. Zowel de klas en verschillende klinische instellingen bieden een uitstekende omgeving voor atletische training studenten om de middelen en de ervaringen die nodig zijn om hun individuele kunnen worden gehonoreerd moet geaccrediteerde atletische trainers te worden, door het houden van literatuur, apparatuur en technieken stroom met technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen in de atletische training gemeenschap.

Objectief, de AT wil een positieve reputatie bij atletische training studenten, student-atleten, ouders, bestuurders, artsen, de gemeenschap en de regio op te bouwen door het onderhouden van een professionele en ethische omgeving, aan de atletische training student ervoor te zorgen dat bereid om een ​​succesvolle atletische training geworden professionele na je afstuderen. Deze voorbereiding mag geen enkel kennis en vaardigheden, maar de waarden, ethiek en effectieve kritisch-denken en besluitvorming vaardigheden.

De toegewijde faculteit van de HSU AT streven ernaar om de leiders in alle domeinen van atletische opleiding. Deze doelstellingen en filosofie zal het fundament waarop het hele programma wordt ondersteund worden. De atletische training faculteit een afbeelding van een geschoolde, hardwerkende projecteren, integriteit-gedreven en medelevend professionele tijdens het gebruik van ethiek, professionalisme en gezond verstand, gecentreerd op het welzijn van de atletische training student om onze houding en acties.

Om excellentie in atletische training onderwijs te garanderen, zullen frequente evaluaties worden uitgevoerd, gericht op het ontwikkelen van sterke en leidinggevende kwaliteiten, evenals het verbeteren van de individuele tekortkomingen, in alle studenten en AT docenten. Deze evaluaties, evenals credentialing examenresultaten en het eerste jaar afgestudeerd en werkgever enquêtes, zal direct verbeteren van de AT. Deze betrokkenheid bij de constante evaluatie van het programma sterke en zwakke punten zal toestaan ​​noodzakelijke verbeteringen moeten worden aangebracht in de AT versterken.

Programma Doelen en Doelstellingen

 • Om te bieden studenten de wens om een ​​kleine, christelijke universiteit in de gelegenheid bij te wonen om een ​​bachelor's degree in atletische training die hen voor te bereiden op het breedste scala van atletische training diensten, met inbegrip van de voorkoming van letsel, erkenning, evaluatie, behandeling en revalidatie, door beide bieden verdienen klaslokaal en klinische ervaringen.
 • Om atletische training studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden, waarden en vaardigheden om met succes te voltooien alle eisen voor de staat licentiestatus en BOC certificering.
 • Om effectief te bereiden studenten om de atletische training beroep in te voeren in hun gekozen instelling, zodat zij de verstrekking van gezondheidszorg door middel van preventie, diagnose en interventie met noodhulp, acute en chronische medische voorwaarden kunnen verbeteren.
 • Om atletische training te bevorderen als een paramedicus, en een positieve invloed hebben op de publieke perceptie van de atletische training en haar rol in de wereldwijde gezondheidszorg gemeenschap.

Accreditatie

De eerste gecertificeerde / gelicentieerd atletische trainer kwam naar Hardin-Simmons in 1982 en de atletische training traditie bij HSU was geboren. Van 1986-1999, Hardin-Simmons had een sterke internship- gebaseerd atletische training programma. In 1999, HSU begonnen met het aanbieden van een grote leidt tot een Bachelor of Science Behavior (BBS) graad in de Athletic Training. De AT-programma werd aanvankelijk geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Allied Health Education Programs (CAAHEP) in 2005. De AT-programma onderging reaccreditation tijdens het studiejaar 2009-2010 en is momenteel erkend door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Education (CAATE) door middel van 2019-2020. Atletische training studenten die met succes de AT mate te voltooien komen in aanmerking voor de Texas State Athletic Training Licensure examen aangeboden door de Texas Department of State Health Services / Advisory Board van Athletic Trainers en de Raad van Certification, Inc. (BOC) examen. Succesvolle afronding van deze credentialing examens zullen de atletische training afgestudeerde met Texas licensure en nationale certificering als een atletische trainer te bieden.

Admissions

Inkomende studenten moet onder aan de AT toelatingseisen. Studenten die over te dragen aan HSU zullen ook aan deze eisen te voldoen aan de acceptatie te krijgen in het programma. De directeur van Athletic Training Onderwijs zal transcript van de overdracht student te herzien om te bepalen of de overdracht van cursussen en credits voldoen aan AT diploma-eisen. Raadpleeg de volledige AT Overschrijvingsbeleid hier.

Volledige AT Admissions criteria zijn:

 • Voltooiing van ten minste 12 uur semester
 • Voorwaarde cursus:
 • ATTR 1310 - Inleiding tot Athletic Training (Grade B of hoger)
 • Aanbevolen maar niet verplichte cursus:
 • BIOL 2410 - Essentials van de menselijke anatomie en fysiologie
 • Over het algemeen GPA van ten minste 2,5 in alle andere cursussen
 • Het bewijs van de huidige eerste hulp en reanimatie voor de Professional Rescuer certificaten (kan worden verdiend in ATTR 1310)

Student selectiecriteria zal ook worden gebaseerd op de volgende:

Accurate voltooiing van AT opnames applicatie

 • Afronding van de AT Admissions Questionnaire
 • Brief van aanbeveling van de voormalige toezicht atletische trainers / coaches / paramedische zorg / medische professionals (gebruik formulier).
 • Ondertekende AT technische normen document (hier te vinden).
 • Doeltreffendheidsonderzoeken verzorgd door professionele begeleiders tijdens het geplande observatie ervaringen. Dit behelst onder meer arbeidsethos, stiptheid, het vasthouden aan het beleid (dress code, vertrouwelijkheid, enz.), Professionaliteit, etc.
 • Persoonlijk gesprek met AT-programma faculteit, leermeesters en / of de huidige AT studenten

Alle aanvragen worden eigendom van HSU en worden gehandhaafd in de student AT aanvraagdossier. De applicatie materialen worden beoordeeld door het programma-directeur om te verzekeren minimale aanvaarding eisen wordt voldaan, en die aan andere AT faculteit. De studenten onderwijsproces en mogelijke toekomstige atletische training carrière belangen en doelstellingen voor de toekomst worden beschouwd, evenals sterke en zwakke punten aan de studenten relevant beschouwd '. Na de herziening van de toepassing materialen, wordt de student toepassing score berekend met behulp van de aanvrager Evaluatie werkblad en de AT regisseur maakt een bepaling van de aanvaardbaarheid van de student in het programma.

Als een student voldoet aan de criteria en toont kenmerken indicatief zijn voor succes in de atletische training beroep, wordt hij of zij geaccepteerd. Als er meer kandidaten dan er plaatsen in het programma, de kandidaten zijn rang geordend naar studieresultaten en persoonlijke kwalificaties met behulp van de applicatie scoreblad.

Als een student toont belofte van het succes in het veld, maar heeft een punt van zorg is of een criterium niet volledig voldaan, kan de student voorlopig worden toegelaten. De student moet het tekort binnen een wederzijds overeengekomen periode (meestal een semester) te repareren.

Om een ​​goede reputatie in de AT te behouden, moeten de studenten minimaal GPA en andere hierna genoemde eisen te houden:

 • 2,5 minimale totale GPA
 • 3,0 minimum GPA in ATTR cursussen
 • Bevredigende progressie op klinische vaardigheden, professionaliteit en de jaarlijkse praktische evaluaties (zie de betreffende veldervaring syllabus)

NATA lidmaatschap (een deel van FSSC Professional Development Eis) Exameneisen omvat al het bovenstaande, plus:

 • Professionele presentatie die tijdens het laatste jaar (credit gegeven in ATTR 4121)
 • voor BOC examen ingediende aanvraag (credit gegeven in ATTR 4121)

Atletische training studenten toegelaten tot de opleiding beginnen met gevorderde cursus werk in de atletische training en worden ingeschreven elk semester in klinisch / veld ervaringen met de klinische instructeurs in NCAA- gesponsorde sporten op HSU, evenals de klinische / veld ervaringen bij

 • Abilene Sports Medicine & Orthopedics
 • Texas Midwest Surgery Center, Texas Sport & Spine
 • D1 Elite Fysiotherapie
 • Chad Ezzell, MD (de eerstelijns gezondheidszorg / sportgeneeskunde) kantoor
 • High School Abilene-Cooper.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
12,615 USD
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan