Bachelor in de atletische training

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de atletische training

North Park University

Bachelor in de Atletische Opleiding

Met een toegenomen focus op de gezondheidszorg, een van de snelst groeiende beroepen op de arbeidsmarkt en in-demand graden tracks is atletische training. Of u wilt worden op de frontlinies van het spelen van het veld actie of rehabiliteren gewonde patiënten, atletische training biedt een scala aan mogelijkheden. Atletische trainers zijn gecertificeerd zorgverleners die op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten, sportgeneeskunde klinieken, professionele sportorganisaties, ziekenhuizen en artsen kantoren, alsmede van de industrie, zakelijke, militaire en podiumkunsten instellingen werken.

Waarom North Park?

Atletische training programma van Noord-Park's geeft u de hands-on ervaring en real-life toepassing vaardigheden die je kunt direct na het afstuderen te gebruiken. Als de enige geaccrediteerde undergraduate atletische training programma in de stad Chicago, onze atletische training studenten zijn in hoge vraag voor spannende klinische ervaringen en stages. Ons curriculum combineert klas en klinische ervaring, die je voorbereiden op succes de raad van Certification examen aan een gecertificeerd atletische trainer te worden.

North Park Athletic Training Educatief Programma is geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs (CAATE).

Loopbaan in de Atletische Opleiding

 • Atletische trainer voor professionele, hogeschool of middelbare school sport
 • Atletische trainer in een sportmedische kliniek
 • Fysieke of ergotherapeut
 • Physician assistant
 • Instructeur

Alumni Carrière

 • Hoofd Atletische Trainer, Vancouver Whitecaps (MLS)
 • Sportgeneeskunde en Fysiotherapie, Athletico
 • Assistent Atletische Trainer, Concordia University Chicago
 • Assistentschap, Minnesota State University, Mankato
 • Professor, Trinity International University

Atletische Opleiding Application Process

Studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de atletische training belangrijke start door het nemen van de inleiding tot atletische opleiding tijdens hun eerste semester aan North Park. In deze cursus, zult u niet alleen leren het over het vak, ontvangt u ook een applicatie pakket voor het programma. Deze applicatie proces vindt plaats tijdens het tweede semester van je eerste jaar.

Klinische rotaties

Hands-on ervaring is de sleutel tot het worden van een atletische trainer. Ons programma omvat zes klinische rotaties, gebruik te maken van onze state-of-the-art on-campus faciliteiten, evenals het werken op een verscheidenheid aan spannende, prestigieuze off-campus locaties in de stad Chicago.

Gecertificeerde Atletiektrainer

De gecertificeerde atletische trainer (ATC) is een professionele zorgverlener die werkt samen met artsen om zorg te bieden aan een breed scala van populaties. Om de certificering te verdienen, moet ATC's eerste afgestudeerden van een atletische training opleiding geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs, zoals Noord-Park is. Tijdens uw laatste semester, zult u in aanmerking komen om de raad te nemen van Certification centraal examen.

North Park's eerste poging passerende tarief voor de BOC examen is 74,07%, en de algehele passerende tarief voor afgestudeerden uit Noord-Park's ATEP is 92,59% (percentages zijn driejarige aggregaten).

Programma-eisen

 • 64 credits belangrijke cursussen
 • 46 Core Curriculum uur
 • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan