Bachelor In De Audio-productie

SAE Institute UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Audio-productie

SAE Institute UK

Of u nu wilt werken in een muziek-productie studio, in post-productie voor film of tv, live geluid, radio-omroep, geluid en plugin ontwerp, game geluid of in een van de vele verschillende gebieden van de muziek business, de Audio Production degree programma levert u de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig is voor een succesvolle carrière.

Overzicht

Ons commitment aan kwaliteit en onze nadruk op hands-on onderwijs garandeert krijgt u uitgebreide toegang krijgen tot onze wereld-klasse audio faciliteiten en apparatuur en je zal worden verstrekt met uitgebreide mogelijkheden om je vaardigheden verder te gaan naar een professioneel niveau, het ontwikkelen van een voorsprong op de concurrentie als je voltooien je studie.

SAE's hands-on ethos verzekert studenten krijgen individuele studiotijd ondersteund door 00:59 toezicht. Hierdoor kunt u de theorie en praktijk te brengen samen met uw creativiteit in een verscheidenheid van instellingen, van studio opnemen en mixen op groot formaat consoles, te klinken ontwerp en bewerken met behulp van standaard applicaties en apparatuur.

Enkele modules:

Music Production

Deze module biedt studenten mogelijkheden om hun theoretische kennis, opgedaan in de 401 module, toe te passen binnen een verscheidenheid van de productie-omgevingen. Tijdens deze module studenten wordt verwacht dat zij een verantwoorde productie vast te houden aan een korte voltooien, terwijl creatief zijn door het gebruik van sound editing en signaalverwerking.

Geavanceerde muziek productie, geluid voor film en live geluid

Tijdens deze module studenten worden blootgesteld aan geavanceerde concepten en technieken met betrekking tot de productie en post-productie voor film en muziek projecten. Studenten worden ook blootgesteld aan bredere industrie aspecten en leren verschillende analytische vormen, evenals het bestuderen van live geluid engineering principes en technieken.

Creative Media Practice

Deze module is bedoeld om de discipline specifieke kennis en vaardigheden die tijdens de eerste drie modules van het programma binnen een breder industrie, zakelijke en culturele context verworven positie. De structuur en de werking van de culturele industrieën worden samen met de producten die in de wisselwerking tussen cultuur, de culturele producten en de consument betekenissen onderzocht. De daaruit voortvloeiende gevolgen voor de pitching van creatieve media ideeën en de verkoop van creatieve media producten worden ook beschouwd. Studenten nemen hun bestaande vaardigheden en aan te passen voor een reeks van markten, culturen en platforms, vereisen dat de studenten om andere culturen te begrijpen en te assimileren andere disciplines in hun praktijk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
SAE Institute UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
24 maanden
Voltijd