Bachelor in de bedrijfskunde

Charles Sturt University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bedrijfskunde

Charles Sturt University

Heeft u een grote interesse in het bedrijfsleven? Wilt u een concurrerende mate dat maximale flexibiliteit biedt ondernemen?

Onze Bachelor of Business Studies is een 'designer degree', waardoor u de flexibiliteit om een ​​breed scala van onderwerpen, met inbegrip van geesteswetenschappen en wetenschap onderwerpen te bestuderen, samen met uw bedrijf onderwerpen aan de kennis en vaardigheden die je nodig hebt in je werk of toekomstige carrière te verstrekken .

CSU heeft ook een gulle credit systeem om uw eerdere studie te erkennen. Onder voorbehoud van goedkeuring van de universiteit, kunt u uw diploma of certificaat IV kwalificatie te gebruiken om de lengte en de kosten van uw cursus te verminderen.

Als uw plannen te wijzigen langs de weg, kunt u de graad met een Associate Degree in Business Studies te verlaten na het voltooien van 16 proefpersonen of met een diploma in Business Studies na het voltooien van acht proefpersonen.

De Bachelor of Business Studies is beschikbaar op de campus in Albury-Wodonga, Bathurst, Port Macquarie en Wagga Wagga; bij Study Centres in Sydney en Melbourne; online; via partnerschappen regeling op Canberra Institute of Technology (CIT) en Noord-Sydney Institute of TAFE (NSI); en op vier plaatsen in China.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Redenen voor het bestuderen van de Bachelor of Business Studies aan CSU:

 • kunt u kiezen uit een uitgebreid scala aan zakelijke en niet-zakelijke onderwerpen. Bestudeer maximaal een derde van uw onderwerpen in een niet-business area
 • als je een schoolverlater die weet welke zaken specialisatie je wilt volgen, kunt u een scala van onderwerpen in de Bachelor of Business Studies bestuderen voordat de overdracht in een andere meer gespecialiseerde CSU bedrijf graad. U kunt ook overbrengen van een gespecialiseerde business mate terug naar de Bachelor of Business Studies
 • het ontwikkelen van zowel uw bedrijf en lateraal denken vaardigheden. Grote bedrijven bevoordelen afgestudeerden die kan denken op hun voeten en de aanpak van zakelijke problemen uit een verscheidenheid van verschillende perspectieven.
 • stage is optioneel op basis van de onderwerpen die u kiest, maar dit is een geweldige manier om het verbeteren van uw ervaring als je op dit moment niet bent in een werkplaats
 • Wij bieden een scala van academische hulp en persoonlijke ondersteuning diensten, of je studeert op de campus of online.

onderwerp keuze

U vindt de flexibiliteit om de onderwerpen die u wilt studeren, de enige vereisten zijn de voltooiing van een inheemse eenheid, een strategie onderwerp, niet meer dan 12 level 1 vakken en ten minste vier niveau 2 en vier niveau 3 vakken te kiezen hebben. Een bijkomende eis is dat 16 van de 24 proefpersonen moet in een bedrijf of een zakelijke discipline.

Student ondersteuning

Onze studenten enthousiast over onze hoge niveau van ondersteuning. Of u nu het bijwonen van een campus of studeren online, kunt u verzekerd zijn van de kwaliteit van leerzorg en persoonlijk contact van docenten en docenten die u behandelen als een individu.

Als CSU student, bieden wij u toegang tot wetenschappelijke geletterdheid, leren en rekenen ondersteuning en ontwikkeling van vaardigheden. Of u nu ondersteuning in de wiskunde, Engels, examen technieken, het schrijven van essays of leerstrategieën, kunnen wij u helpen bij het verwerven of verbeteren van de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in universitaire studies.

Studenten worden met de strategieën en technieken die hen in staat stellen om beter deel te nemen aan academische activiteiten. Studie ondersteunende diensten omvatten:

 • individuele consultaties
 • workshops
 • drop-in sessies
 • korte voorbereiding cursussen
 • zelfhulp middelen.

Voor online studenten, docenten hebben wekelijkse sessies waar ze het overzicht cursusmateriaal voor de komende week. Bovendien, elk onderwerp heeft een forum waar u vragen kunt typen of ga op blogs of chatrooms voor extra informatie en ondersteuning. Al deze steunmechanismen voor een vriendelijke, toegankelijke student gemeenschap, zodat u niet geïsoleerd, ongeacht uw manier van onderzoek.

Carrièremogelijkheden

Als afgestudeerde, kom je in aanmerking om in te schepen op een breed scala van loopbanen, waaronder, maar niet beperkt tot:

 • product development team leader
 • klantenservice / relatiebeheerder
 • reclame-ondersteuning manager
 • social media / community / online manager
 • marketing consultant / onderzoeker
 • Campagnemanager
 • eigenaar-manager / ondernemer
 • leadership of marketing team managementfuncties in de not-for-profit organisaties.

Credit en paden

Aanvragers die met succes een relevante Certificate IV hebben afgerond, kunnen Diploma of Advanced Diploma bij TAFE in aanmerking te komen voor krediet van maximaal vier onderwerpen (Certificate IV), maximaal acht personen (diploma) of tot 12 proefpersonen (Advanced Diploma) in deze cursus . Krediet voor eerder verworven competenties of studeren aan andere instellingen voor hoger onderwijs zal worden beoordeeld als onderdeel van de aanvraagprocedure en zal worden toegekend aan in aanmerking komende aanvragers.

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00 De universiteit zal elke aanvrager het gelooft kan de voorgestelde cursussen te voeren met een redelijke kans op succes toe. Bij het bepalen van een aanvrager vooruitzicht voor succes, zal de universiteit overwegen eerdere studies en / of andere verworvenheden en ervaring.

De toegang is volgens de standaard CSU criteria voor undergraduate opleidingen. Internationale kandidaten moeten ook voldoen aan de CSU toelatingseisen op het vlak van de eisen van het Engels.

Aanvragers aan één van de TAFE gelede programma's moeten bewijsstukken in te dienen als bewijs van hun eerdere studie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Albury, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Canberra, Australian Capital Territory
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Bathurst, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Port Macquarie, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Melbourne, Victoria
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Wagga Wagga, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan