Bachelor in de beeldende kunst: het interieur

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de beeldende kunst: het interieur

Park University

What You Do - Interior Designers maken comfortabel, handig en esthetisch aangename ruimtes die voldoen aan de fysieke en psychologische behoeften van hun bewoners.

Where You Do It - Voor studenten die geïnteresseerd zijn in een traditionele opleiding aan een interieur design school in Missouri, bieden wij een graad beeldende kunst bachelor in het interieur, als onderdeel van ons college het ontwerp-programma in Parkville, MO, op de universiteit thuis campus.

Wat doen wij? - De Bachelor of Fine Arts in Interior Design is een professionele opleiding en een uitgebreide studie.

Interior Designers maken comfortabel, handig en esthetisch ruimtes die voldoen aan de fysieke en psychologische behoeften van hun bewoners. Interior Designers zijn betrokken bij elk aspect van een binnenruimte, van de planning van de lay-out aan de vormgeving van de ruimte in drie dimensies, te verrijken en verfraaien van de ruimte met materialen, afwerkingen en meubels.

Professionele interieur ontwerpers moeten in staat zijn om hun ontwerp ideeën te communiceren aan klanten via presentatieborden, modellen en kleuren renderings en aan de aannemers die hun ontwerpen via de bouw documenten zal bouwen. Interieurontwerpers moet ruimtes die leven veiligheidsvoorschriften voldoen aan de eisen van de Americans with Disabilities Act en duurzaam ontwerp-normen te ontwerpen.

How We Do It - Voortbouwend op de kunst en design principes geïntroduceerd in de fundamenten jaar, elk semester van het interieur reeks omvat een interieur design studio, een technische vaardigheden studio en een bijbehorende college, met projecten in toenemende complexiteit in de hele Interior Design curriculum.

Voortbouwend op de kunst en design principes geïntroduceerd in de fundamenten jaar, elk semester van het interieur reeks omvat een interieur design studio, een technische vaardigheden studio en een bijbehorende college, met projecten in toenemende complexiteit in de hele Interior Design curriculum. De Bachelor of Fine Arts graad culmineert in een twee-semester Senior Seminar waarin promovendi een soort project en een programma schrijven om het ontwerp van hun afstudeerproject te begeleiden.

De BFA programma omvat zes credit-uren van de bovenste niveau keuzevakken. Studenten kunnen kiezen uit het buitenland stage, studie, een speciale onderwerpen cursus of een hoger niveau kunstopleiding. Studenten in het Honors Academy kunnen hun eer project cursussen van toepassing op deze eis.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan