Lees de Officiële Beschrijving

De Department of Art in McMurry University ontwikkelt sterke conceptuele en technische vaardigheden voor artistieke expressie, creatieve probleemoplossing, artistieke waardering en historische perspectieven in haar studenten. In deze hands-on programma te bestuderen onze studenten vele tradities in de creatie van de kunst.

Onze studenten worden ook blootgesteld aan een uitgebreide kennis van de kunst van de westerse beschaving en niet-Europese culturen in relatie tot pluralistische hedendaagse wereld dat het onderwijs van de kunst majors en andere geïnteresseerde studenten vergroot.

Onze succesvolle studenten volledig deel te nemen:

 • LESSEN
 • opdrachten
 • kritieken
 • Tentoonstellingen
 • In het buitenland studeren

Onze studenten afstuderen met uitgebreide kennis van:

 • ontwerp
 • art media
 • expressieve mogelijkheden
 • Creative Solutions
BFA

Professional Practices

Studenten studeren kunst in de klas en onderzoekt het dan uit de eerste hand door middel van excursies naar galeries en musea. Ouderejaars studenten het ontwikkelen van een CV / portfolio voor campus brede presentatie en voor post-afstuderen activiteiten.

Over de Majors

De Bachelors of Fine Arts (BFA) studenten zich concentreren op multimedia en grafische vormgeving of studio kunst. De BFA studio kunst afgestudeerde die uitblinkt woont graduate school of streeft naar een carrière in de grafische vormgeving, illustratie, museum onderwijs, galeries, kunstonderwijs of brengt zijn of haar eigen onderwijs of de productie studio.

De Bachelors of Art (BA) diploma met een grote in de studio techniek is bedoeld voor studenten die graag een liberal arts diploma met een grote in de studio kunst, multimedia en grafische vormgeving of alle niveau kunstonderwijs te verkrijgen; dit diploma vereist een minderjarige.

AWARDS

Het invoeren van eerstejaars zijt studenten kunnen gelden voor de Scholarship Perry Bentley Art in februari. Transfer studenten en huidige kunst majors toepassing kunnen zijn voor andere kunst beurzen in het voorjaar. Erkenning awards worden uitgereikt aan uitstaande kunst studenten per jaar. De veer juried jaarlijkse wedstrijd student art erkent artistieke prestatie. Studenten kunnen van toepassing zijn in het voorjaar voor het werk leerling's en atelierruimte. Faculteit draagt ​​leerlingen en studio's op basis van productiviteit, kwaliteiten, betrouwbaarheid, en deelname aan de afdeling techniek.

Reizen Cursussen in Kunst

Het ministerie van kunst probeert een reis natuurlijk jaarlijks aan te bieden. Klassen reizen naar regionaal, nationaal en internationaal belangrijke tentoonstellingen en archeologische sites met betrekking tot opleiding van de studenten.

Art Honor Society

Na de voltooiing van 12 semester uur en met een 3,0 gemiddeld of hoger in de kunst cursussen, kunst studenten komen in aanmerking per faculteit te treden tot de Epsilon Theta hoofdstuk van de Kappa Pi International Collegiate Art Ere Broederschap om genomineerd te worden. Kappa Pi sponsort Homecoming en de kunst van Kerstmis verkoop, service projecten en kunst gerelateerde, educatieve en sociale activiteiten.

Meer informatie over het Honors Program is te vinden op het Honors Program webpagina.

Stages in Art

Art stageplaatsen voor junior en senior kunst majors, die voorkomen in ART 3390 en ART 4390, geven de studenten zinvolle praktijkervaring door te werken in een galerie, museum of commerciële instelling om te zien hoe de theoretische concepten van de kunst in praktijk worden gebracht.

Studenten hebben geïnterneerd bij:

 • Abilene Reporter Nieuws
 • Centrum voor Hedendaagse Kunst
 • Zachry Associates
 • Grace Museum
 • National Center for Children's Illustrated Literature
 • Jody Klotz Gallery
Opleiding te volgen in:
Engels
McMurry University

Zie 4 andere vakken van McMurry University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019