bachelor in de beeldende kunst

Art Center College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de beeldende kunst

Art Center College of Design

Bachelor in Fine Arts

We leven in een tijdperk waarin het doel en de betekenis van de kunst regelmatig wordt aangevochten. Visuele cultuur is internationaal, waarden vaak tegenstrijdige, technologie voortdurend wordt vooruitgang geboekt, het tempo van de verandering is versnellende en nieuwe vormen van kunst zijn het oplossen van grenzen tussen beeldende kunst, media, design, film en entertainment.

Een zinvolle kunstonderwijs moet meer bieden dan alleen een rijk begrip van het verleden triomfen van de kunst. Het moet inzicht geven in de opkomende deze generatie de waarden en vraag heersende veronderstellingen voor kunst maak. Tegelijkertijd moet bevorderen een omgeving van introspectie en innovatie. Kunst studenten van Art Center te zien kunst niet alleen als een expressief achtervolging, maar als een intellectueel onderzoek kan produceren kennis.

Kunstenaars maken dingen. Op Art Center, we leren de leerlingen de waarde van het maken van dingen goed.Onze opmerkelijke faculteit omvat volbracht kunstenaars en geleerden die hun inzichten en een toewijding te inspireren. Omdat we onderdeel zijn van misschien wel de meest vitale en innovatieve design school in het land, onze studenten hebben toegang tot toonaangevende ontwerpers, geavanceerde industriële winkels, cutting-edge computerlokalen, een enorme kunstuitleen en een scala aan workshops meestal niet beschikbaar voor studenten.

Onze core Fine Art programma benadrukt de creatieve, conceptuele en technische groei van de individuele kunstenaar door middel van een uitgebreide verkenning van alle genres-schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, per ¬ prestaties, installatie en experimentele film / video. Twee extra sporen-Schilderen van de Kunst en Illustratie en Kunstfotografie en imaging-studenten in staat stellen hun studie richten zich op persoonlijke vaardigheden en interesses.

 

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Pasadena, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Santa Barbara, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan