Bachelor in de bescherming van het milieu en het milieubeheer

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bescherming van het milieu en het milieubeheer

Samara State Technical University

Milieubescherming en Milieubeheer

Over de school / organisatie:

De faculteit Scheikundige Technologie is opgericht in 1930. Toonaangevende hoogleraren met PhD graden of Doctor in de Wetenschappen graden trein studenten om geschoold personeel te worden op het gebied van fundamentele en toegepaste chemie en chemische technologie. Onze studenten hebben een kans om te studeren en te werken aan de meest moderne chemische laboratoria, uitgerust met moderne faciliteiten. Er is ook een computer klasse die toegang hebben tot de benodigde data bases en wetenschappelijke tijdschriften biedt.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

Het programma is gericht op de specifieke competenties te vormen, die de afgestudeerden met de mogelijkheid om professionele taken in onderzoek en ontwikkeling, creatie en implementatie van energie en zuinige, milieuvriendelijke technologieën te lossen in de productie van anorganische chemische basisproducten, producten van de basis- en fijne chemicaliën, kunststoffen, olieraffinaderijen producten, gas en vaste brandstoffen, microbiële synthese, farmaceutische producten en voedingsmiddelen, de ontwikkeling van behandelmethoden van industrieel en huishoudelijk afval en secundaire grondstoffen.

Het programma is gericht op individuen voor professionele en onderzoeksactiviteiten te scholen op het gebied van milieubescherming en milieubeheer.

Dit programma is gemaakt door de hoge vraag op de specialisten op het milieubeheer en milieubescherming velden. Het programma ontwikkelt een sterke samenwerking met het bedrijfsleven, in het bijzonder, werken we samen met vooraanstaande Russische olieraffinaderijen en bedrijven zoals "Kuibishev Raffinaderij van de olie", "Samara olie en gas", "Transneft" en "Rosneft".

Uitkomst voor afgestudeerden

Afgestudeerden komen met een uitstekende theoretische en praktische opleiding, een hoog aanpassingsvermogen, dat is de basis van een succesvolle engineering, onderzoek, management en organisatorisch werk in bijna alle sectoren van de economie, onderwijs en wetenschap.

Afgestudeerden verwerven van kennis en vaardigheden zodat ze de uitdagingen van de technologische processen en systemen uit het gebied van de veiligheid voor het milieu, energie en middelen, bijeen om de resultaten van toegepast onderzoek te generaliseren naar activiteiten met betrekking tot milieu-engineering, maatregelen te treffen om uitgebreide gebruik ontwikkelen onderbouwen en te implementeren van grondstoffen voor schaarse materialen, methoden voor afvalverwerking vervangen.

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch.
  • Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - Bij aankomst in Samara te dienen alle originele documenten te ondertekenen het contract en betalen het collegegeld voor het eerste semester / jaar

Aanvragers die geen Russisch spreken zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding.

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Natuurkunde
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

126.200 roebel per jaar

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
82,400 RUB
126.200 roebel per jaar
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan