Bachelor in de bijbelse en theologische studies

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bijbelse en theologische studies

North Park University

Bachelor in de bijbelse en theologische studies

Waarom studeren Bijbelse en theologische studies?

Als een bijbelse en theologische studies grote, zult u diepgaande Bijbelstudie, theologische verkenning, en de geschiedenis van de kerk gebruiken om uw begrip en de praktijk van het geloof te verdiepen. Je zult kritisch denken vaardigheden te verwerven en zie de gevolgen real-life van wat je leert. Als afgestudeerde, kunt u een leven na te streven in de bediening of de academische wereld, of volg je roeping om de openbare dienst of bedrijf.

Waarom North Park?

Kom bestuderen de Bijbel en theologie met professoren uit verschillende tradities in het christelijk geloof en onder studenten die christenen en niet-christenen. Je studie en schakel de bijbel en theologie door de context van de stedelijke, multiculturele omgeving North Park, waar u de kans om een ​​mondiaal perspectief op het christelijk geloof te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om je geloof te verdiepen, uitbreiden van uw kennis, en de groei van uw passie voor God en anderen te dienen.

Carrière In Bijbelse en theologische studies

  • Ministerie
  • Professor
  • Auteur
  • Missionaris
  • Non-profit directeur

Alumni Graduate Schools

Studenten vaak blijven hun studie met graduate programma's op North Park Theological Seminary en Noord-Park's Schools of Business en non-profit management of Education. Alumni hebben ook nagestreefd graden op, onder anderen, Fuller Theological Seminary, Duke Divinity School, Garrett-Evangelical Theological Seminary, en Bethel Seminary.

Student Profiel

"Ik schrijf en het uitvoeren van spoken-word poëzie," zegt bijbelse en theologische studies belangrijke Deima Thompson C'13, Die werkt momenteel samen met de faculteit aan een project te vertalen geselecteerde bijbelse passages in poëzie. "Noord-Park heeft mij een ruimte gegeven om mijn talenten te gebruiken."

Interessante Klassen

In een cursus getiteld "De Grieks-Romeinse wereld van St. Paul en St. John," hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​studie tour door archeologische sites in Griekenland en Turkije, de oude regio's van Achaia en Klein-Azië nemen. U zult uit de eerste hand te verkennen de sociale, politieke, geografische en religieuze context van het Nieuwe Testament.

Geloof in de praktijk

Universiteit ministeries programma's zoals Urban Outreach en Global Partnerships krijgen North Park studenten betrokken bij dienst-learning initiatieven en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk door de stad en over de hele wereld. Deze ervaringen gaan hand-in-hand met klassen zoals Justitie in Bijbelse en Praktische Theologie, het helpen van studenten te betrekken de Bijbel met vraagstukken van sociale rechtvaardigheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan