Bachelor In De Bijbelse Literatuur

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Bijbelse Literatuur

Oral Roberts University

De grootste troef voor een effectieve integratie van de waarheid is een gedegen kennis van de Bijbel. De Biblical Literature cursussen zijn ontworpen om studenten een begrip en waardering van het Woord van God en de toepassing ervan te geven. De Biblical Literature grote blootstelt studenten om een ​​breed spectrum van hermeneutische en exegetische perspectieven, instrumenten en methoden, zodat ze de Bijbel op een verantwoorde en scherpzinnig binnen een theologisch-historisch kader kan interpreteren.

Studenten die de bijbelse literatuur, kies een van de drie majors: Engels Bijbel, het Oude Testament of Nieuwe Testament. Engels Bijbel majors bestuderen de hele Bijbel; het Oude Testament belangrijkste benadrukt de inhoud van het Oude Testament met de overname van de Hebreeuwse taal, en het Nieuwe Testament belangrijke benadrukt de inhoud van het Nieuwe Testament met de overname van de Griekse taal.

Uitkomsten

Een bijbelse literatuur opleiding bereidt je voor op een carrière als: - Kapelaan - Evangelist - Graduate student - Missionary - Pastor - Professor - Onderzoeker - Leraar - Schrijver

Wat heb je te zoeken uit?

Wassende in de kennis van God door de studie en interpretatie van het geschreven Woord, terwijl het verkrijgen van inzicht door middel van interactieve discussies van het Woord met medestudenten en zorgzame professoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan