Bachelor in de bio- en milieu-engineering (bee)

Ostfalia University of Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bio- en milieu-engineering (bee)

Ostfalia University of Applied Science

In de huidige maatschappij, bio- en milieu-engineering staat met vele vragen in het hart van het algemeen belang, want in onze sterk geïndustrialiseerde en dichtbevolkte wereld, het verbruik van grondstoffen, energie reserves, water en lucht zal onvermijdelijk een last voor het worden milieu. Bio- en milieu-engineering is dus daar om deze druk aan de bron te minimaliseren en milieuvriendelijke planten ontwikkelen. De ecologische ontwikkeling van nieuwe producten en het gebruik van de beschikbare middelen de opbouw van de prioriteiten van het wetenschappelijk debat in de cursus "Bio- en Environmental Engineering." De cursus kwalificeert haar afgestudeerden voor activiteiten in de biotechnologie en milieutechnologie.

Plan van de studie

Vakken zoals wiskunde, algemene chemie en biochemie, microbiologie, statistieken en natuurkunde overheersen in het eerste semester van BEE. Als specialisatie, zal je lezingen over het onderwerp analytische chemie, simulatie van biotechnologische planten, de bestrijding van verontreiniging en water hygiëne alsmede bodem en water bestrijding van verontreiniging te vinden. Terwijl de cursussen "Energy and Building Systems Engineering Technology" en "EGTiP" voornamelijk versnelling in de richting van de nationale arbeidsmarkt, BEE rekeningen voor de internationalisering van de arbeidsmarkt. Kennis van het Engels (voor Duitstalige studenten) en de Duitse taalvaardigheid (voor studenten met een andere moedertaal) in de module talen en twee gespecialiseerde cursussen in het Engels worden aangeboden in dit studieprogramma. De cursus kan natuurlijk volledig worden bestudeerd in Wolfenbüttel. Het is echter ook mogelijk om een ​​buitenlandse graduaat parallel aan de Duitse mate in het buitenland te verwerven door middel van een geïntegreerd verblijf in één van onze partner universiteiten in Spanje, Finland en Noorwegen.

cursus structuren

  • COMMUNICATIE
  • Taalwetenschap
  • Recht, Economie en Management
  • Wiskundige en wetenschappelijke basiskennis (lineaire algebra, chemie, celbiologie, materialen, natuurkunde, informatica, statistiek, biochemie, moleculaire en microbiologie)
  • Ingenieurswetenschappen basiskennis (bouw, energie en massatransport, installatietechniek, elektrotechniek)
  • Ingenieurswetenschappen toepassingen (water en bodem, analytische chemie, fundamentele procedures van de biotechnologie en milieutechnologie, simulatie van biotechnologische planten, procesautomatisering, fabriek lay-out)
  • Biotechnologische processen of de bestrijding van luchtverontreiniging (APC)

DUUR

6 semesters - regelmatige periode van studie

Graad

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Wolfenbüttel, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wolfsburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan