Bachelor in de biochemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als een interdisciplinair belangrijk, biochemie bundelt de krachten van de biologie en scheikunde om studenten voor te bereiden voor de biotech-revolutie van de 21e eeuw. Kleine klassen, samen met state-of-the-art faciliteiten en instrumentatie, creëren een omgeving waar studenten kunnen deelnemen aan hands-on en ervaringsleren in samenwerking met de wetenschap faculteit.

Biochemie is een snel groeiende en dynamische veld dat een breed scala aan mogelijkheden voor studenten presenteert. De toepassing van de chemie tot leven laat biologische systemen te begrijpen op moleculair niveau. Biochemie studenten leren te waarderen en zelfs genieten van de macromoleculen en complexe structuren die deel uitmaken van levende organismen. Wisconsin Lutheran College wetenschap faculteit werken nauw samen om studenten een interdisciplinaire zicht van de wetenschap, waardoor het nastreven van onderzoek dat op het grensvlak van biologie en chemie ligt.

Wat maakt het programma Distinctive?

Studenten in de biochemie programma in Wisconsin Lutheran hebben de mogelijkheid om ervaring op te doen van wetenschappelijk onderzoek samen met de faculteit in Generac Hall, een faciliteit state-of-the-art. Studenten ook samenwerken met docenten en studenten onderzoekers uit andere programma's om hun onderzoek extra ruimte te geven. Biochemie majors actief in wetenschappelijk onderzoek met professoren, die allen het bezit van een doctoraat en zijn betekenisvolle bijdragen op het gebied gemaakt.

Academici en ONDERZOEK

Undergraduate Student Research

WLC's biochemie studenten profiteren van de mogelijkheid om deel te nemen in diverse onderzoeksprojecten met de faculteit in zowel de biologie en chemie afdelingen. Studenten kunnen worden gevraagd om te helpen bij dergelijke projecten engineering microbiële fosfaat biosensoren met behulp van recombinant-DNA-technologie, het toepassen van cellulaire en moleculair genetische strategieën om de ontwikkeling van het hart te onderzoeken, analyseren van de bodem, het bestuderen van eiwitstructuren en enzymkinetiek, biochemische analyse, en het ontwerpen en synthetiseren van nieuwe antibiotica .

State-of-the-art faciliteiten

De biologie en chemie-afdelingen zijn gevestigd in Generac Hall. Deze 81.700-squarefoot faciliteit maakt undergrads om state-of-the-art apparatuur en technieken die studenten op vele andere instellingen geen toegang tot tot graduate school zou moeten ervaren.

BUITEN DE KLAS

Veldonderzoek

WLC biochemie studenten hebben een kans om onderzoek te doen, zowel in het laboratorium en in het veld. Vorige projecten zijn onder meer de verbetering van de waterkwaliteit in rietvelden, het bestuderen van Ag nanodeeltjes effecten op de zebravis, de aanleg van gedrukte sensoren, het uitvoeren van stop-stroom kinetische metingen en experimenten met sulfonamiden. Daarnaast onderzoek samenwerkingen met de Milwaukee County Zoo en de Universiteit van St. George's in Grenada WLC bieden studenten de kans om deel te nemen in de mariene en zoetwater biologische monitoring en terrestrische herpetologie studies in de tropen.

International Competition

Wisconsin Lutheran College studenten hebben deelgenomen aan iGEM - de International Genetically Engineered Machine competitie - voor de laatste drie jaar. Deelname impliceert gewoonlijk lab werken met synthetische biologie, en onderwijs initiatieven. Afgelopen zomer, een team van WLC studenten gericht op het wijzigen van een stam van E. coli in het laboratorium voor hun onderzoek naar bacteriële resistentie tegen antibiotica. Op het einde, het team behaalde een gouden medaille en kreeg een eervolle vermelding bij de iGEM competitie in Boston.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Veel WLC biochemie majors vervolgen hun onderwijs, soms in het nabijgelegen Medical College of Wisconsin. Een WLC biochemie diploma, samen met ervaring in undergraduate onderzoek, biedt een solide educatieve basis waarop men kan slagen in graduate klassen.

Carrière

Na het afstuderen, WLC biochemie majors profiteren van de brede carrièremogelijkheden in de farmacologie, microbiologie, immunologie, biomedische technologie en moleculaire geneeskunde. Historisch gezien, hebben een groot percentage van de biochemie majors hun opleiding in de medische of graduate school voortgezet. De biochemie belangrijke biedt een solide basis voor de professionele loopbaan in de geneeskunde, tandheelkunde, voeding, en de volksgezondheid.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder