Bachelor in de biologie (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Het veld

Biologie is de studie van het leven en het leven organismen, met inbegrip van hun morfologie, fysiologie, anatomie, gedrag, de oorsprong en de distributie.

Om te slagen in de biologie, moeten de studenten over de natuurlijke wereld gepassioneerd en demonstreren sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

biologie

Tijdens het nemen van biologische lessen aan de hogescholen van San Mateo Colleges of Silicon Valley, kunnen studenten verwachten dat ze goede wetenschappelijke rapportage technieken leren en een grondig inzicht hebben in de wetenschappelijke methode. Zij zullen biologische studie, observatie en experimenten gebruiken om hypothesen te testen en resultaten te analyseren. Biologie klassen ook voldoen Algemene Onderwijsbond eisen voor een verscheidenheid van de majors.

Het college biedt ook Environmental Science klassen die een sterk interdisciplinaire benadering van het begrip van milieuproblemen vanuit een wetenschappelijk perspectief te bieden. Milieukunde brengt de disciplines van de biologische, fysische en aardwetenschappen om de impact van de mens op ecologische systemen aan te pakken.

Terwijl de colleges momenteel geen Associate Degree in Biologie specifiek aanbieden, kunnen studenten een diploma behalen in de Biotechnologie of Natuurwetenschappen die u kunnen helpen om een ​​duidelijk pad te creëren voor de overdracht naar een vierjarige instelling.

Career Outlook

De aanvragen voor een opleiding in de biologie, of een graad in de biotechnologie of Natural Science, omvatten een scala van een loopbaan in de wetenschappen in zowel de private als de publieke sector. Veel banen in de biologie of de natuurwetenschappen vereisen een doctoraat; Het nemen van biologie lessen of het volgen van een biotechnologie of natuurwetenschappen diploma op het college is een goed startpunt voor het nastreven van verder onderwijs op een vierjarige universiteit of universiteit.

Biologen besteden veel van hun tijd werken in kantoren en het uitvoeren van onderzoek in laboratoria. De meeste biologen werken full-time. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, Biologische Wetenschappers in Californië maken een gemiddelde van $ 83.910 per jaar.

PROGRAMMA LEERUITKOMSTEN

Na voltooiing van de opleiding de studenten in staat zal zijn om:

Algemene Onderwijs

 • Aantonen inzicht in de wetenschappelijke methode en het vermogen om de juiste modellen gebruiken om problemen op te lossen.
 • Breng de kennis van de biologische wetenschap onderscheid te maken tussen observaties, gevolgtrekkingen, relaties en getuigenissen in onderzoek.
 • Demonstreer de mogelijkheid om wetenschappelijke kennis te gebruiken om persoonlijke en milieu en gezondheid te beoordelen.
 • Gebruik de wetenschappelijke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een actief burgerschap.

onderscheidingen

Te bespreken en te begrijpen één gebied van de biologische wetenschap (bijvoorbeeld zeezoogdieren; opkomende infectieziekten)

Majors

 • Aantonen begrip van hoe de hoofdgroepen van levende organismen verwant aan elkaar en zijn aangepast om te overleven.
 • Demonstreer inzicht in de belangrijkste begrippen in de celbiologie, en de experimentele benaderingen genomen om deze aan te pakken.
 • Schrijf duidelijke en goed beargumenteerde beschrijvingen van de thema's in de biologische wetenschappen, op basis van het cursusmateriaal en artikelen.
 • Master laboratoriumtechnieken zoals microscopie, spectrofotometrie, gelelektroforese en PCR.
 • Design, uit te voeren en experimenten te analyseren in de biologie.
 • Ga verder met de bovenste divisie cursussen in de biologie.

Allied Health

 • Gebruik aseptische techniek in klinische en laboratorium omgevingen.
 • Bespreek en inzicht in de rol van micro-organismen bij gezonde personen en bij infectieziekten.
 • Tonen begrip van de structuur van het menselijk lichaam.
 • Blijk geven van begrip van de functies van de orgaansystemen van het menselijk lichaam.
 • Breng het concept van de homeostase te basisprincipes in de geneeskunde.
 • Bespreek en begrijpen van de principes van de celstofwisseling, moleculaire genetica en immunologie.

Houd er rekening mee dat de meeste / alle programma's zijn verkrijgbaar bij alle van onze drie Colleges.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 5 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Mateo, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates