Bachelor in de biologie / biochemie

Eastern Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie / biochemie

Eastern Mennonite University

Studies in de biologie aan de EMU

Als u geïnteresseerd bent in de biologie, je bent geïnteresseerd in het leven. Mensen, dieren, bossen, beekjes en bodem ... het zijn onderwerpen van zorg en fascinatie.

Bij EMU u zal werken zij aan zij met anderen die uw interesse delen, als je experimenten, data, studie diagrammen, debat vraagstukken te analyseren en neem excursies. Biologie studenten hebben het voorrecht van het werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten in de biologie.

Recente voorbeelden van student onderzoek onder meer projecten op de genetica van het ouder worden, de impact van een hoog zout dieet op hypertensie, de biologische productie van bosbessen, en methodes van het bijhouden van de kokosnoot neushoorn kevers aan hun broedplaatsen.

De primaire doelstelling van de afdeling biologie is om cursussen en vaardigheidstrainingen vereist door studenten verdienen BA of BS graden, in het bijzonder die hoofdvak in de biologie te bieden. Daarnaast benadrukt het voorbereiden van studenten voor graduate opleiding in de geneeskunde, den- tistry, diergeneeskunde, klinisch laboratorium wetenschap en paramedische zorg velden; onderwijzen van biologie in het voortgezet onderwijs; duurzame landbouw; milieukunde; en gelei- aten werk in andere gebieden van de biologie.

EMUbio

majors:

 • biologie
 • BIOCHEMIE
 • Clinical Laboratory Science
 • Duurzaamheid met concentraties in:
  • milieukunde
  • Ecologische en sociale duurzaamheid

minderjarigen:

 • Duurzaamheid van het milieu
 • biologie

Carrières in de biologie onder meer medische technoloog, arts, tandarts, fysiotherapeut, milieuadviseur, klinisch geneticus, dierenarts, biotechnologist, epidemioloog, patholoog, wildlife bioloog, internationale landbouw adviseur, immunoloog, en midden of middelbare school leraar.

Pre-Professional Health Sciences Program (PPHS)

Biologie majors geïnteresseerd in de medische biologie inschrijven in PPHS, die is ontworpen voor studenten anticiperen toegang tot een professionele gezondheidswetenschap de school, zoals de geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, fysiotherapie, inspanningsfysiologie, ergotherapie, optometrie, podologie, osteopathie, of graduate onderwijs en onderzoek op elk gebied van de medische biologie.

Terwijl de meeste van de studenten in dit programma zijn biologie majors, is het moge- lijk tot grote in de scheikunde, wiskunde of een ander gebied in de vrije kunsten en te slagen in het programma als de verplichte vakken binnen een ander belangrijk zijn voltooid. Aangezien cursus eisen voor niet-biologie majors variëren, moeten de studenten contact op met hun grote afdeling voor specifieke details. Omdat graduate schools waarde hechten aan een brede opleiding, is een minderjarige in een niet-wetenschappelijk gebied van belang voorgesteld.

Major in de biologie, het onderwijs Endorsement voor de rangen 6-12

Dit programma bereidt studenten om biologie te onderwijzen door hen te instrueren in de normen van de National Science Teachers Association (NSTA) .De cursussen in de biologie major en het voortgezet onderwijs cursussen vermeld uitmaken van het programma voor leraar licentiestatus, rangen 6-12.

Major in Environmental Sustainability

De ecologische duurzaamheid belangrijke richt zich op een interdisciplinaire benadering van het behoud van de kwaliteit van onze natuurlijke wereld, met de nadruk op de onderlinge relaties tussen de natuurlijke wereld en de mensheid. De milieu-duurzaamheid gestudeerd aan de EMU is ontworpen rondom een ​​begrip die effectief aanpakken van de urgente milieuproblemen van onze tijd vraagt ​​om een ​​veelzijdige aanpak die zowel de diepte in een gebied van focus, en de breedte in het begrijpen van de perspectieven van verschillende disciplines vereist. Studenten krijgen diepte door te kiezen om zich te concentreren op zowel de natuurwetenschappen of sociale wetenschappen aspecten van duurzaamheid van het milieu. Studenten krijgen de breedte door middel van cursussen die essentiële elementen uit de sociale wetenschappen en uit de natuurwetenschappen combineert een holistische en geïntegreerde perspectief om complexe sociale en ecologische kwesties met betrekking tot duurzaamheid te brengen.

Daarnaast is de duurzaamheid van het milieu curriculum herkent een evenwicht tussen technische opleiding en de brede opleiding van een liberal arts filosofie. Afronding van de milieu- duurzaamheid belangrijke leidt studenten om te werken op gebied van behoud, toezicht op het milieu, landbouw, internationale ontwikkeling, alternatieve energie promotie en ontwikkeling, duurzame ontwikkeling, landbouwvoorlichting, milieu pleitbezorging en milieu-educatie. Bovendien, het curriculum bereidt studenten voor afgestudeerde werk in veel gebieden met betrekking tot duurzaamheid.

Het curriculum voor de duurzaamheid van het milieu is opgevat als drie fasen. Studenten van beide concentraties beginnen hun cursussen samen in twee inleidende cursussen die de basis voor de verdere werkzaamheden te stellen. Studenten neem dan een set van de vereiste en keuzevakken in hun gekozen concentratie die diepte geeft in hun gebied van focus, plus electieve cursussen in de alternatieve concentratie die breedte geeft om hun begrip van duurzaamheid. Tot slot, studenten van beide concentraties komen weer bij elkaar in een reeks van drie gangen die dienen om de natuurwetenschappen en sociale wetenschappen perspectieven van duurzaamheid te integreren.

Major in Clinical Science Laboratory

Een belangrijk in klinisch laboratorium wetenschap bestaat uit de 37 SH onderstaande gevolgd door de voltooiing van de klinische programma (meestal één jaar) in een erkende school van het klinisch laboratorium wetenschap / medische technologie. In dit programma maakt de student drie jaar studie (minimaal 96 SH) in Eastern Mennonite University en een vierde jaar op de school van klinisch laboratorium wetenschap / medische technologie. EMU heeft articulatie overeenkomsten met Clinical Laboratory Science programma's op Sentara RMH Medical Center, Augusta Health Center en Virginia Commonwealth University. Als alternatief kan een student kan ervoor kiezen om de belangrijke biologie te voltooien en voer de klinische programma na ontvangst van de baccalaureaat.

Minor in de biologie

Een niet-belangrijke biologie kan een minderjarige in de biologie te verdienen door het nemen van ten minste 18 SH van de biologie cursussen. Omdat studenten van andere majors een aantal redenen voor het verlangen naar een biologie minor zal hebben, is een vaste volgorde van de cursussen niet gespecificeerd. Er moet echter twee cursussen zijn op de 300 of 400-niveau en maximaal twee cursussen kunnen worden bestempeld als ENVS of Bioch. Studenten worden aangespoord om overleg te plegen met een lid van de faculteit biologie in het uitstippelen van een minderjarige.

Hoogleraren Wie zijn Mentors

De Onze school kleine formaat betekent gemakkelijke toegang tot apparatuur en individuele instructie. Professoren die zijn mentoren helpen je vaardigheden in de wetenschappelijke interpretatie en een bewustzijn van de ethische kwesties die wetenschap omringen ontwikkelen. Zij benadrukken de harmonie tussen de natuur en Gods Woord.

Biologie is een van de grootste programma's op de EMU, want we hebben een uitstekende reputatie. Onze afgestudeerden worden gezocht door zowel graduate schools en werkgevers - zij weten EMU biologie gradiënten zijn goed voorbereid kritische denkers met real-world ervaring.

Faculteit en Student Research

Bij EMU zijn wij van mening dat de deelname aan de originele onderzoeksprojecten is een belangrijk middel van het onderwijs wetenschappelijke proces en kritisch denken vaardigheden.

Biologie majors deelnemen aan-faculteit leidde onderzoeksprojecten als een middel om te leren door te doen. Vaak studenten kiezen voor een specifiek project dat binnen een grotere, lopende, onderzoek in het laboratorium van een lid van de faculteit valt. Studenten te ontmoeten op een regelmatige basis met docenten om de voortgang te bespreken, en soms samen met andere onderzoeksgroepen om ideeën uit te wisselen. In sommige gevallen, onderzoeksresultaten leiden tot presentaties op nationale wetenschappelijke bijeenkomsten en publicaties in wetenschappelijke tijdschriften.

Biologie faculteit werken ook nauw samen met de onderzoeksprojecten in de chemie.

Stages en Practica

Voor meer informatie over uw-STEM-gerelateerde carrière te leren en waardevolle ervaring, terwijl het nastreven van je bachelordiploma, verken het doen van een stage. Stages daag u uit om:

 • nieuwe vaardigheden te ontwikkelen
 • krijgen ervaring in het werken in de STEM-gerelateerde gebieden
 • samen te werken in een team
 • relaties op te bouwen met potentiële werkgevers
 • meer informatie over wat je wilt doen met je STEM carrière
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Harrisonburg, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates