bachelor in de biologie

Algoma University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de biologie

Algoma University

Bachelor in de biologie

&nbsp

Algoma University 's biologie-afdeling streeft naar een hands-on leerervaring waar studenten zijn in staat om een persoonlijke relatie met hun professoren vast te stellen. Dit bevordert een zeer intieme en interactieve leeromgeving niet ervaren aan grotere universiteiten.

Algoma U biologie studenten hebben de unieke mogelijkheid om verder onderwijs en onderzoek als gevolg van de partnerschappen die bestaan ​​tussen gouvernementele onderzoeksorganisaties en Algoma University na te streven. Algoma U en Natuurlijke Hulpbronnen Canada Grote Meren Forestry Centre (GLFC) hebben gedeeld een partnerschap sinds 2003, en vanaf januari 2008 een nieuw partnerschap tot stand is gebracht met het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen 'Ontario Forest Research Institute (Ofri).Deze partnerschappen profiteren studenten voor onderzoekers om betrokken te raken met academische programmering, als aanvullende professoren te dienen, en studenten te voorzien van zowel waardevol onderzoek kansen en toegang tot state of the art laboratoria. De faciliteiten voor zowel GLFC en Ofri liggen op tien minuten lopen van de campus - deze nabijheid ook helpt bij betrokkenheid van studenten. Studenten worden gestimuleerd om betrokken te raken met de verschillende labo's om de echte wereld ervaring op het gebied van de biologie te krijgen.

Het algemeen is de biologie afdeling Algoma U hecht waarde aan het aanbieden van studenten een opleiding die goed is afgerond en zal hen voor te bereiden op hun toekomstige carrière.

&nbsp

&nbsp

Bachelor of Science (algemeen) in de biologie

&nbsp

Dit programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de biologie en / of het verwerven van een sterke pre-professionele achtergrond in de wetenschap.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan