Bachelor in de biologie

Birmingham-Southern College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

Birmingham-Southern College

Bachelor in de biologie

Welkom bij biologie aan Birmingham-Zuid! Wij bieden een dynamische academisch programma dat onze studenten voor een verscheidenheid van loopbanen in de gezondheidszorg, onderzoek en aanverwante gebieden in een collaboratieve gastvrije sfeer.

Onze studenten niet alleen studeren wetenschap, doen ze wetenschap-in onze klaslokalen en laboratoria, op excursies en onderzoeksprojecten, en door middel van pre-professionele stages en studeren in het buitenland ervaringen. Ons programma benadrukt hands-on leren op een manier die het oplossen van problemen en kritisch denken vaardigheden die zijn het fundament van een succesvolle carrière te scherpen. Kleine klassen en laboratoria laten faculteit om studenten in kleine groep en een-op-een-instellingen begeleiden; onze klaslokalen en laboratoria zijn ondergebracht in de Elton B. Stephens Science Center, state-of-the-art gevuld met apparatuur studenten op veel andere scholen nooit zien.

Birmingham-Southern studenten biologie gaan om zijn artsen, tandartsen en verpleegkundigen, onderzoekers die om ziekten te genezen, en leraren opleiden van de volgende generatie van wetenschappers. Maar er zijn andere opties die je misschien niet aan gedacht hebben: octrooiadvocaten, genetisch consulenten, biomedische illustratoren en nog veel meer. Een ding dat we garanderen-BSC biologie studenten afstuderen met een goed begrip van de complexiteit en verwondering die inherent zijn aan de wereld om hen heen, en klaar om te pakken wat uitdaging komt daarna. Onze taak is om je nieuwsgierigheid te voeden. Op het einde, bent u alleen beperkt door je eigen doelen.

Hier bij biologie afdeling Birmingham-Southern's:

  • Onze Biology Research Program biedt mogelijkheden om te werken naast de faculteit onderzoek naar spannende en relevante wetenschappelijke problemen. Deze omvatten de Summer Research Associate Program.
  • Senioren deelnemen aan de Capstone Research Experience.
  • Onze actieve Pre-Health Program kunnen studenten werken naast beoefenaars met stages en shadowing kansen en een ontmoeting met bestuurders uit medische, tandheelkundige en andere professionele scholen.
  • Onze Health Professions Adviescommissie adviseert studenten vanaf dag een over hoe te bereiden voor professionele school en helpt met de aanvraag proces, zodat u de beste kans op het krijgen in de professionele school waar je wilt.

Je krijgt in het veld, of dat betekent dat een internationale ervaring als een ecologie reis naar de Galapagos-eilanden, duiken met professoren op een koraalrif in Honduras, of gewoon uitvoeren klasse experimenten op onze eigen Turkey Creek Nature Preserve slechts een paar mijlen van de campus.

Onderzoek bij BSC

Een van de grootste troeven van onze afdeling is ons onderzoeksprogramma. Studenten plannen van een carrière in het onderzoek krijgen waardevolle een-op-een training en een voorsprong op hun carrière. Pre-gezondheid krijgen de leerlingen een voorsprong op andere kandidaten en tonen professionele scholen hoe ernstig ze zijn. Wat hun einddoel, alle deelnemers aan ons onderzoeksprogramma scherpen hun schrijven, spreken in het openbaar, problemen oplossen, kritisch denken, en zelfdiscipline vaardigheden.

Al onze biologie majors werken nauw samen met een lid van de faculteit aan een onderzoeksproject voor twee semesters als onderdeel van hun Senior Capstone Experience (BI 470, 472 BI of BI 499). Ze delen hun onderzoeksresultaten met de hele BSC gemeenschap tijdens de jaarlijkse Senior Science and Mathematics Conference; sommige ook te presenteren op regionale of nationale wetenschappelijke conferenties of zelfs co-auteur papers op basis van hun onderzoek.

Sommige van onze studenten zoeken extra onderzoekservaring via onze Summer Research Associate Program of via zelfstudie studiepunten tijdens het academiejaar (BI 293, 393 of 493).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Birmingham, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates