Bachelor in de biologie

Black Hills State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

Black Hills State University

bachelor in de biologie

Explore The Living World! Neem contact op met de levende wereld als u uw belangen in planten, dieren, geneeskunde, ecosystemen, ecologie, evolutie en de worldin waarin we leven ontdekken.

De opleiding Biologie in BHSU is ontworpen om u een brede achtergrond en hands-on training in de biologie met geavanceerde laboratoriumfaciliteiten geven. Dit programma bereidt je een rigoureuze curriculum voor gevorderde studie in graduate of professionele programma's, of voor een carrière in de wetenschap of het wetenschappelijk onderwijs.

In Biologie programma BHSU's vindt u de fundamentele processen en aanpassingen op de cellulaire, organisch, populatie en ecosystemlevels van biologische organisatie te bestuderen. Met de veranderende omgeving en het terrein van de Black Hills en de omringende vlakten, heb je een laboratorium setting vlak buiten de deur van het lokaal.

Wij raden u aan om gericht onderzoek met onze faculteit leden. BHSU biedt waardevolle mogelijkheden voor u om te leren tijdens het werken met wetenschappers op echte onderzoeksprojecten, en door nauw interactie met docenten al hun cursussen en een-op-een advies en begeleiding.

Wetenschap faculteit leden BHSU's zijn toegewijd om de best mogelijke onderwijs, en onze wetenschap studenten hebben een uitstekende staat van dienst.

Er zijn ook vele manieren om betrokken te raken bij het departement Biologie buiten de klas op BHSU. Op de campus zijn er de BHSU Science Societies zoals Scientia en Gezondheidswetenschappen Studenten Organisatie en ook zeker om te controleren of de nationale verenigingen.

Carrière in het gebied van de biologie

Biologische wetenschappen, de studie van levende organismen en hun relatie tot de omgeving, biedt een basis voor een verscheidenheid van loopbanen. Sommige wetenschappers verrichten basisonderzoek naar de kennis van levende organismen te verhogen, terwijl die in toegepast onderzoek gebruiken deze kennis om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, verhogen gewasopbrengsten en het milieu te verbeteren. Het werk wordt in het algemeen uitgevoerd in een laboratorium of outdoor veld instelling. Andere biologische wetenschap afgestudeerden werken in beheer en bestuur, planning programma's voor voedsel en drug testen of het beheren van een botanische tuin. Sommigen werken als adviseurs aan bedrijven, verkopen stoffen of laboratorium instrumenten, of schrijf voor technische publicaties.

Terwijl de meeste afgestudeerden werken in een verwante bezetting en uiteindelijk een geavanceerde graad, anderen kiezen een andere richting. Vele carrières vereisen geen specifieke belangrijke maar eerder een breed scala van bewezen vaardigheden en prestaties. Ongeacht uw carrière keuzes, is het nuttig om uw verhandelbaarheid te verhogen voor werkgevers door middel van stages, verantwoordelijk werkervaring, goede cijfers en betrokkenheid bij de universiteit activiteiten. Een bachelor's degree is voldoende voor geavanceerde techniek banen in de medische sector, laboratorium / onderzoek assistentschappen, of het testen en inspectie banen. Een geavanceerde graad is vereist voor de meeste andere functies in het wetenschappelijke veld.

Wat Carrières zijn Beschikbaar voor Biologie Majors?

Een belangrijke biologie kan werken in verschillende gebied van onderzoek, onderwijs, of biotechnologie, genetica, microbiologie, mycologie, entomologie, de dierkunde, biomedische, marine / aquatische biologie of systematische biologie. Er zijn andere carrières ook beschikbaar in de verkoop, voorlichtingsdiensten, technisch schrijven, of als een lab werknemer of een museum curator.

Wie Telt Biologie Majors?

Als een belangrijke biologie je zou kunnen werken voor een aantal verschillende profit en non-profit organisaties en het bedrijfsleven of de overheid. Hier is een lijst van slechts een paar van hen:

 • Middelbaar onderwijs, Universiteiten en Hogescholen
 • Klinieken en ziekenhuizen
 • Farmaceutische, Biotech, en chemische bedrijven
 • Public Health Agencies
 • Federale / Staat / Local Government Laboratories en agentschappen
 • Medical Research Laboratories
 • Prive Onderzoek Stichtingen
 • Agricultural Industries
 • Dierentuinen, musea en bibliotheken
 • Food Manufacturers
 • Zeep / Cosmetica Bedrijven
 • US Forest Service
 • Food & Drug Administration
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
4
Locations
Verenigde Staten - Rapid City, South Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Spearfish, South Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan