Bachelor in de biologie

Cabrini University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

Cabrini University

De bachelor in de wetenschap in de biologie is een multidisciplinair programma dat strenge fundamenten combineert in biologie, chemie en natuurkunde.

Het biologie programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op carrières in geallieerde gezondheidsgebieden, waaronder fysiotherapie, arbeidsterapie en apotheek, opleidingsniveau in farmaceutische en biomedische onderzoekslaboratoria, toelating tot afgestudeerden, medische en professionele scholen en onderwijs.

Het hoofdvak biedt alle biologie studenten een kernpakket cursussen die de basisbegrippen van de levenswetenschappen introduceren en een diepgaande inleiding geven tot de fundamenten van biologische processen en de diversiteit van organismen. Een volgende reeks cursussen biedt een brede biologische basis voor geavanceerd werk in specifieke concentratiegebieden.

Het programma legt zware nadruk op methodologie door middel van laboratoriumervaringen die studenten met state-of-the-art lab vaardigheden bieden.

De student zal een stage, een onderzoeksproject met een faculteits mentor afronden of deelnemen aan studentenonderwijs, waar ervaring opgedaan is in een onderzoeks-, verwante gezondheids- of onderwijsmilieu.

Biologie studenten nemen ook deel aan een Senior Seminarcursus waarbij een korte proefschrift is geschreven op basis van laboratorium of bibliotheekonderzoek.

Houd er rekening mee dat studenten uiterlijk in het eerste semester van hun tweede jaar cursussen moeten beginnen voor de Biologie-majors, de tracks in Biologische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen of de biologie-minderjarige.

Studenten die de Biologie major, tracks in Moleculaire Biologie en Biotechnologie, Pre-Geneeskunde en Pre-Tandheelkunde overwegen, dienen tijdens hun eerste studiejaar aan het college te beginnen. Als u dat niet doet, kunnen ze voorkomen dat ze de vereiste eisen afronden of dat studenten in de zomer cursussen doen.

Studenten die een BS in Biologie aan de Universiteit van Cabrini afronden, moeten de cursussen Biologie Core aanvullen naast de cursussen die nodig zijn voor een track.

Leeruitkomsten

Biologie majors zullen:

  • begrijpen van fundamentele biologische, chemische en fysische wetenschappen concepten, zoals benadrukt in de core science eisen
  • Demonstreer de mogelijkheid om de wetenschappelijke methode toe te passen en beschikt over probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om experimenten te ontwerpen, uitvoeren en oplossen en een hypothese te testen
  • de kritische denkvaardigheden, analytische en kwantitatieve vaardigheden verwerven die nodig zijn om wetenschappelijke papieren te lezen, te begrijpen en kritisch te analyseren en om data die in verschillende vormen wordt voorgesteld (bijvoorbeeld grafieken, tabellen, vertellingen) te interpreteren en analyseren
  • ontwikkelen van schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden die nodig zijn om wetenschappelijke ideeën aan te bieden aan meerdere doelgroepen met behulp van het geaccepteerde formaat van de discipline
  • basisvaardigheid verwerven in computervaardigheden, laboratoriumtechnieken en het gebruik van technologie die nodig is voor toegang tot de wetenschappelijke werkplek en / of afgestudeerde / professionele scholen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Radnor, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates