Bachelor in de biologie

Cornell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

Cornell College

Waarom Biologie Studeren bij Cornell?

De beste manier om wetenschap te leren is om het te doen. In het veld en de in het lab, onze studenten verwerven wetenschappelijke vaardigheden door middel van directe ervaring als ze bestuderen het leven op niveaus variërend van moleculen tot ecosystemen.

Cornell's een cursus op een moment (OCAAT) schema geeft studenten de mogelijkheid om "real-time" wetenschap die niet zou kunnen passen in de beperkte tijd die beschikbaar is in andere academische kalenders oefenen. In onze opleidingen biologie studenten:

  • onderweg regelmatig excursies naar lokale wetlands, prairies, bossen, etc
  • uitvoeren van moleculaire analyses in de klas
  • groeien cellen en het testen van hun reacties op drugs
  • leren anatomie in ons eigen kadaver lab
  • ontwerpen en implementeren van ecologische experimenten
  • participeren in community service projecten

Het blok-plan biedt buitengewone mogelijkheden voor uitgebreide off-campus leren. Cursussen zoals ecologie, Entomologie, en Plant morfologie worden onderwezen in het Wilderness Field Station in het noorden van Minnesota. Andere recente cursussen zijn afgereisd naar de Estuariene Field Station in Georgië en de Missouri Botanical Garden.

Zomer onderzoek, onafhankelijke projecten en stages bouwen praktische vaardigheden in studies, variërend van de neurowetenschappen, de plaatselijke schildpadden, te planten / insecten onderlinge regenwoud. Zie ons onderzoek en facultaire naar voorbeelden van recente en lopende projecten.

Cornell's unieke Afmetingen Programma ondersteunt veel van onze initiatieven en biedt een volledig gamma van ondersteuning aan studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van gezondheid-gerelateerde carrières.

Leerplan

Biologie majors nemen kernvakken en keuzevakken in drie gebieden: plantaardige biologie, dierkunde, en cel-en moleculaire biologie.

Alle majors vul ons sluitstuk natuurlijk, biologische problemen (BIO 485), die zij in en presenteren onafhankelijk onderzoek. Studenten kunnen hun eigen projecten te maken of neem het op problemen in verband met groepsreizen naar koralen in de Bahama's te bestuderen, regenwoud planten / insect interacties in Ecuador of Costa Rica, etc. Zie enkele voorbeelden van recente projecten die werden gepresenteerd op de jaarlijkse Cornell Student Symposium.

Related Majors & Interdisciplinaire Studie

Biologie cursussen zijn een integraal onderdeel van de majors in milieustudies en biochemie en moleculaire biologie. En Cornell studenten vaak aanvulling van hun biologisch onderzoek met majors of minderjarigen bij onderwerpen variërend van antropologie tot wiskunde Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan