Bachelor in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdienen toelating tot de graduate school van uw keuze voelt goed. Bijwonen dat graduate school gratis, terwijl ook het ontvangen van een toelage, misschien te mooi lijkt om waar te zijn.

Het is waar, hoewel, en we hebben de afgestudeerden om het te bewijzen. Alleen al in de afgelopen paar jaar hebben we studenten zetten in gefinancierd Ph.D. programma's op prestigieuze scholen zoals de Universiteit van Wisconsin, Michigan Tech University, Rutgers en North Carolina.

"Ik ben echt blij dat onze afgestudeerden met een passie voor biologie ongelooflijke succes door een aantal mooie krachtige programma's die worden aanvaard hebben gehad", zegt Paul Pickhardt, Lakeland's natuurwetenschappen divisie stoel. "Als je streven naar een master of doctor in de biologie, en je solliciteert naar goede programma's, zullen ze je betalen om naar school te gaan."

Wij kunnen u helpen daar te komen

Of uw doel is om graduate school te gaan of het land een baan met je biologie bachelor's degree, zullen wij u in de positie om te slagen. We hebben betrekking op alle wetenschappelijke bases, begeleiden u door middel van een breed scala van klassen, gaande van de genetica tot de moleculaire biologie aan chemie en fysica.

Lakeland handtekening benadering van onderwijs gaat hands-on onderwijs en interactief leren. Onze biologie programma is een bewijs van dat, met toepassing gebaseerde lab werk dat de schimmel breekt.

"In onze milieu wetenschap cursussen, bijvoorbeeld, onze studenten uit te gaan in het veld en doen wetenschap, alsof ze waren eigenlijk professionele biologen," zegt Pickhardt, een 2011 Underkofler Excellence in undergraduate onderwijs award. "En in het leerplan, proberen we benadrukken dat onze laboratoria zijn niet cookie-cutter alsof ze op andere plaatsen. Ze zijn zeker niet onderwezen door een grad student of assistent. "

Biologie aan Lakeland

Van de vijvers op onze schilderachtige campus van de jungles van Belize, zal je biologie reis naar Lakeland College bieden u mogelijkheden dichtbij en veraf.

Elke andere mei, een groep van 10-15 Lakeland studenten reizen naar Belize voor een interactieve tropische biologie cursus die verkennend onderzoek in een tropisch regenwoud benadrukt. Studenten wonen in een laagland bos voor negen dagen, plus studie koraalrif ecologie op de riffen van Belize voor een paar dagen.

"Als je vroeg alle studenten die deze reis gemaakt hebben, denk ik dat het antwoord zou unaniem over eens dat het een levensveranderende ervaring," zegt Pickhardt.

Recente Grads, Real Careers

Hieronder zijn slechts enkele van de banen of graduate school posities Lakeland College biologie studenten uit recente afstuderen klassen geland:

  • Afgestudeerde student, Washington University
  • Culinaire ontwikkeling wetenschapper, Johnsonville Sausage
  • Afgestudeerde assistent, Cartwright Graphics / Universiteit van Wisconsin-La Crosse
  • Graduate onderzoeksassistent, Ph.D. programma, cellulaire en moleculaire biologie, Universiteit van Wisconsin-Madison
  • Brand Controlman, Marine van Verenigde Staten
  • Gecertificeerde analist, Dean Foods-Verifine Zuivel
  • Medisch laborant, Universiteit van North Carolina Ziekenhuizen
  • Gezondheid opvoeder, Verenigde Staten Peace Corps
  • Wetenschappelijk medewerker, Oak Ridge National Lab
  • Afstudeeronderzoek assistent, de Ohio State University
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Today, Lakeland College is a bachelor's and master’s degree-granting liberal arts institution related to the United Church of Christ with nearly 3,500 students (900 traditional undergraduate students ... Lees meer

Today, Lakeland College is a bachelor's and master’s degree-granting liberal arts institution related to the United Church of Christ with nearly 3,500 students (900 traditional undergraduate students and 2,600 evening, weekend and online students) from 24 countries, 10 on-campus residence halls and more than 30 majors, including our newest academic programs: aviation, communication and nursing... Lees Minder