Bachelor in de biologie

Millikin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

Millikin University

Hoogtepunten programma

Biologie majors kan ofwel een BA of BS graden door het invullen van 36-48 biologie kredieten in een van de drie nummers in de biologie programma. De traditionele circuit is zeer geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in de geneeskunde (pre-geneeskunde, pre-arts-assistent, pre-chiropractie, pre-tandheelkunde, pre-diergeneeskunde, of pre-optometrie) en graduate-programma's.

Biologie majors zijn verplicht om ten minste één cursus en verdien een graad van C of beter uit elk van de zes biologie inhoud categorieën.

In-Demand, Veelzijdige Field of Study

Eigentijdse biologie is een van de snelst groeiende gebieden van de wetenschap; het is tegelijkertijd enorm spannend, relevant en uitdagend. Biologen met behulp van innovatieve ideeën en revolutionaire technologieën worden confronterend veel van de meest urgente problemen in de wereld.

Biologie programma Millikin's biedt studenten met een brede opleiding in de moderne biologie, die ze kunnen gebruiken om een ​​carrière op elk gebied van de life sciences te streven. Onze pre-professionele programma bereidt studenten voor de medische, tandheelkundige, optometrie, chiropractie, dierenarts, arts-assistent, fysiotherapie, ergotherapie en medische technologie graduate-programma's. Biologie heeft ook programma's die de studenten voor te bereiden op graduate school om geavanceerde graden te verkrijgen voor een loopbaan in onderzoek en / of onderwijs. Het Voortgezet Onderwijs programma bereidt studenten voor het onderwijs op de middelbare school niveau.

Pre-graduate programma studenten die van plan om graduate school te gaan om geavanceerde graden te krijgen kan zowel de traditionele biologie track of de moleculaire en celbiologie spoor, afhankelijk van hun specifieke belangen te volgen; ze moeten ook onderzoekservaring.

b

Studiegebieden

  • biologie
  • Biologie Onderwijs
  • Milieubiologie
  • Moleculaire en celbiologie
  • Minderjarigen

Steekproef Plan van Studie

Dit plan van de studie toont de verschillende vakken die je zou kunnen nemen als student in deze belangrijke. Dit wordt eenvoudig gepresenteerd om een ​​realistisch voorbeeld van uw cursussen te bieden. Zodra je je inschrijft bij Millikin, zal een faculteit adviseur u door het proces van het selecteren van cursussen die u zullen helpen afstuderen op tijd uit Millikin. Hoewel dit voorbeeld toont een plan van onderzoek dat acht semesters omvat, academische pad elke student is uniek en uw tijdlijn kunnen er anders uitzien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Decatur, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Decatur, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan