Bachelor in de biologie

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

North Park University

Bachelor in de biologie

Biologen bestuderen leven in al zijn vormen, van microscopische organismen zeeplanten de complexe structuur en functie van het menselijk lichaam. Door het bestuderen van de biologie, zult u leren hoe u de wetenschappelijke methode toe te passen op de goddelijke mysteriën van de natuurlijke wereld te ontgrendelen door middel van onderwerpen als moleculaire en biologie, de menselijke anatomie, botanie, zoölogie, ecologie, en microbiologie. Hoofdvak biologie bereidt je voor geavanceerde graduate studie in gebieden zoals geneeskunde, genetica, biotechnologie, het wetenschappelijk onderwijs, en nog veel meer.

Waarom North Park?

Onze missie in Noord-Park is om studenten voor het leven van betekenis en diensten voor te bereiden. De biologie faculteit op North Park worden persoonlijk geïnvesteerd in die missie en het succes van iedere student door kansen te bieden en adviseren die voldoen aan uw unieke doelen. Je wordt aangemoedigd om origineel te onderzoeken naast uw professoren, waaronder voor-krediet reizen cursussen naar exotische locaties. Uw core klassen zal je de kennis die je nodig hebt, terwijl ook het daagt je uit om kritische onderwerpen als ethiek, communicatie, en mededogen in de biologische wetenschappen overwegen geven.

Carrière in de biologie

 • Arts
 • Apotheker
 • Medisch onderzoeker
 • Mariene bioloog
 • Geneticus
 • Ecoloog
 • Professor / Onderzoeker

Biologie Honor Club

Elke lente, een nieuwe groep van goed presterende studenten biologie worden uitgenodigd om de join TriBeta Biologie Honor Club. Leden regelmatig samenkomen voor maaltijden, onderzoek discussies, outdoor exploratie, gastsprekers, en uitstapjes.

Pre-Professional Voorbereiding

Bereid je voor medische, tandheelkundige, fysiotherapie, ergotherapie, of veterinaire school met een belangrijke biologie en onze één van onze pre-professionele tracks. Je zult een aanbevolen reeks cursussen te voltooien naast uw grote en worden geadviseerd over hoe de ervaring die je nodig hebt om een ​​opvallende onder de aanvragers te krijgen.

Programma-eisen

Major cursussen:

 • 36 (BA) of 44 (BS) credit-uren
 • 46 Core Curriculum credits
 • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan