Bachelor In De Biologie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Biologie

Oral Roberts University

Het departement Biologie aan ORU stimuleert studenten om een ​​praktische kennis van biologische systemen te verwerven om te kunnen biologische uitdagingen die hun dagelijks leven beïnvloeden pakken. Het programma integreert bijbelse geloof met de studie van de biologische wetenschappen die een educatief en bijbels geluid perspectief zodat studenten om te communiceren met, begrijpen en positief reageren op de wetenschappelijke uitdagingen. Op ORU een roeping in de biologie wordt gezien als een door God ingestelde roeping in de studie van de wonderen van Zijn schepping.

De belangrijke biologie voldoet aan de behoeften van studenten die verlangen om: - het verwerven van een technische achtergrond in de life sciences - Voortzetting van afgestudeerde werk in de biologie - Trein voor werk in de industrie en de overheid - Bereid je voor professionele opleiding in de medische scholen en andere beroepen in de gezondheidszorg - Bereid je voor om grote of kleine in het voortgezet onderwijs

De belangrijke biologie bij ORU biedt drie gebieden van de concentratie: Pre-Medical nadruk, Health Professions Nadruk en Environmental Science Nadruk.

Pre-Medical nadruk en gezondheidswerkers Nadruk Toelating tot de medische, tandheelkundige en de meeste andere gezondheidsberoep scholen in de Verenigde Staten is zeer selectief. Alleen studenten met uitstekende kwaliteiten, toelatingsproef scores, kennis van hun beroep in de gezondheidszorg en in de meeste gevallen worden de gezondheidszorg ervaring toegelaten. ORU biedt verschillende pre-professionele programma's in de gezondheidswetenschappen inclusief pre-medisch, pre-tandheelkunde, pre-optometrie, pre-veterinaire, pre-apotheek, pre-fysiotherapie en pre-sportgeneeskunde. Meer dan 300 van onze alumni zijn praktiserende artsen in de Verenigde Staten. Onze studenten zijn toegelaten tot 70 medische scholen, waaronder Duke University, Johns Hopkins University en de Universiteit van Washington.

Environmental Science Nadruk We moeten leren te begrijpen en te leven in harmonie met onze wereld om een ​​kwaliteit van leven voor onszelf en onze kinderen te onderhouden. Het alarm tegen het voortdurende misbruik van ons milieu wordt klinkt sterker dan ooit. De milieu-wetenschap nadruk bereidt studenten om te begrijpen, interactie met en reageren positief op de uitdagingen die de mens en zijn natuurlijke wereld, terwijl tegelijkertijd de erkenning van de leiding van de Heilige Geest.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan