Bachelor In De Biologie

Plymouth State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Biologie

Plymouth State University

Verken de wetenschap van het leven van minuscule DNA-strengen tot complexe ecosystemen die zich uitstrekken over mijlen en mijlen.

Ons programma biedt mogelijkheden voor onderzoek en studie met behulp van de nieuwste technologie en apparatuur, in de arbeid in het veld. In verre tropische regenwouden en koraalrifhabitats of New Hampshire's eigen meren en bossen, werken PSU-studenten hands-on met docenten om enkele van de moeilijkste vragen van het leven te beantwoorden.

Als biologie-majoor ervaar je:

  • Graadprogramma's in biologie, cel en moleculaire biologie of milieubiologie
  • Minors in biologie en neurowetenschap
  • Cursussen in zoölogie, anatomie en fysiologie, instandhouding, ecologie, biochemie, microbiologie, genetica en mariene biologie om er maar een paar te noemen
  • Kansen voor lokale, nationale en internationale veldstudies
  • Een getalenteerde en diverse faculteit
  • State-of-the-art laboratorium- en onderzoeksfaciliteiten, waaronder een zeewateraquarium van 1.400 liter, een volledig uitgerust laboratorium voor menselijke fysiologie, herbarium en een kas op het dak
  • Partnerschappen met het Center for the Environment, een innovatief regionaal onderzoekscentrum gericht op milieuwetenschappen en -behoud.
  • We hebben ook afgestudeerde programma's beschikbaar.

Bachelor of Science

De BS in Biologie is een brede graad die studenten voorbereidt voor afgestudeerde of professionele scholen, waaronder medische, tandheelkundige en veterinaire scholen, en benadrukt cellulaire, fysiologische en organismale biologie. Opgemerkt moet worden dat sommige professionele / graduate scholen vereisen een volledig jaar van de natuurkunde en dus studenten moeten nauw samenwerken met hun academisch adviseur om hun cursussen te plannen.

baccalaureus

Het BA-programma in de biologie is een breed overzicht van de beginselen van de biologie en de functies van biologische systemen met ondersteunende cursussen in wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Het kan worden gebruikt om de doelen te bereiken van studenten die alleen geïnteresseerd zijn in biologie of degenen die van plan zijn om door te gaan naar professionele programma's of graduaat in de biologische wetenschappen. Voor het laatste geval moet worden opgemerkt dat sommige professionele / graduate scholen een volledig jaar vereisen van organische chemie, fysica en calculus; dit programma is minder beperkend. Dus studenten moeten nauw samenwerken met hun academisch adviseur om hun cursussen te plannen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Plymouth State University

Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Plymouth, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates