Bachelor in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

biologie

rosemont07

Verandert snel en altijd in ontwikkeling, Biologie is altijd aanwezig in de huidige samenleving. Biologie studenten hier bij Rosemont College zal de mogelijkheid om te kiezen tussen drie tracks van de studie zijn:

  • Biology Track
  • evironmental Track
  • Pre-Health Track

De belangrijke biologie is bedoeld om studenten voor een loopbaan in de zorg, onderzoek en ontwikkeling, onderwijs, milieu-studies, graduate of medische school, en nog veel meer voor te bereiden. Studenten zullen afstuderen met een goed begrip van de fundamenten van biologische concepten.

De cursussen omvatten een laboratorium component waarin studenten de nieuwste technologieën en methodieken die momenteel worden gebruikt in een verscheidenheid van terreinen zullen leren.

Een stage en op of buiten de campus onderzoek is een verplicht onderdeel van de major. De studenten zijn in staat om een ​​grote of kleine voltooien in de biologie.

Verworven Competenties

De cursussen omvatten een laboratorium component waarin studenten de nieuwste technologieën en methodieken die momenteel worden gebruikt in een verscheidenheid van terreinen zullen leren.

Een stage en op of buiten de campus onderzoek is een verplicht onderdeel van de major. De studenten zijn in staat om een ​​grote of kleine voltooien in de biologie.

rosemont08

Biology Track

De Biologie spoor heeft tot doel studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het gebied van de biologie te bieden. De benodigde cursussen behandelen onderwerpen uit verschillende gebieden van de biologie, met inbegrip van cellulaire, moleculaire, genetische, en organismaal aldus een stevig fundament. Bijna alle opleidingen hebben een laboratorium component bloot studenten aan de huidige laboratoriumtechnieken en methodieken. Onze kleine grootte van de klas geeft studenten de mogelijkheid om de handen te krijgen op het laboratorium ervaring en individuele aandacht van faculteit. Klaslokaal en laboratorium ervaringen worden aangevuld met en buiten de campus onderzoek en stagemogelijkheden. Alle studenten zijn verplicht om deel te nemen aan één van deze ervaringsleren mogelijkheden om hun kennis toe te passen en verder te verbeteren op deze vaardigheden, zelfvertrouwen en het vergroten van hun wetenschappelijke kennis. Bovendien, studenten die op de campus te onderzoeken met een faculteit mentor hebben de mogelijkheid om te presenteren op lokaal wetenschappelijke bijeenkomsten en de resultaten te publiceren. Aandacht wordt besteed aan wetenschappelijk schrijven en mondelinge presentatievaardigheden, een belangrijke component van de deksteen senior seminar presentatie.

milieu-Track

De Environmental Science spoor zorgt voor een sterke basis in de wetenschappen, die vervolgens kan worden toegepast op ecologische kwesties die essentieel zijn voor het oplossen van ecologische vraagstukken op een beleid en / of sociaal niveau op te lossen. Kwesties met betrekking tot de bescherming van het milieu en duurzame ontwikkeling blijven prioriteiten op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. Hedendaagse kwaliteitsproblemen milieu onder beheer van de biodiversiteit, lucht- en watervervuiling, evenals het onderzoek naar het verband tussen de menselijke gezondheid en het milieu. Voorbeelden van gebieden die milieu-professionals werken in onder meer de evaluatie en het beheer van de middelen bij de overheid en corporate niveau, beleid en uitvoering van de opwarming van de aarde betreft, wetenschappelijke en laboratorium beoordeling alsmede mogelijkheden voor onderzoek in de academische wereld en de non-profit sector. Deze track bevordert een interdisciplinaire benadering van de milieuproblematiek door middel van zowel cursussen en onafhankelijke studie / stage-ervaring waardoor studenten om alle parameters van belang in duurzame ontwikkeling aan te pakken.

Pre-Health Track

De Pre-Health spoor heeft tot doel studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de post graduate studies. De benodigde cursussen behandelen onderwerpen uit verschillende gebieden van de biologie, met inbegrip van cellulaire, moleculaire, genetische en organismaal, om een ​​sterke basis in de biologische wetenschappen te bieden. Bijna alle opleidingen hebben een laboratorium component bloot studenten aan de huidige laboratoriumtechnieken en methodieken. Onze kleine grootte van de klas geeft studenten de mogelijkheid om de handen te krijgen op het laboratorium ervaring en individuele aandacht van faculteit. Klaslokaal en laboratorium ervaringen worden aangevuld met en buiten de campus onderzoek en stagemogelijkheden. Alle studenten zijn verplicht om deel te nemen aan één van deze ervaringsleren mogelijkheden om hun kennis toe te passen en verder te verbeteren op deze vaardigheden, zelfvertrouwen en het vergroten van hun wetenschappelijke kennis. Bovendien, studenten die op de campus te onderzoeken met een faculteit mentor hebben de mogelijkheid om te presenteren op lokaal wetenschappelijke bijeenkomsten en de resultaten te publiceren. Aandacht wordt besteed aan wetenschappelijk schrijven en mondelinge presentatievaardigheden, een belangrijke component van de deksteen senior seminar presentatie.

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je bereid bent om academisch te slagen op Rosemont College zijn. Alle aanvragen om Rosemont College ingediend toelating worden beoordeeld met als doel het bepalen van uw kans op succes. Zodra uw aanvraagdossier volledig, alle criteria voor toelating onderstaande worden genomen bij het besluit opname. Een belangrijk onderdeel van dit proces is dat u uw aanvraag en andere vereiste documenten indienen zodra mogelijk, zodat we een beslissing tot toelating kunnen communiceren aan u.

Criteria voor General Admission

  • Ingevulde aanvraag voor toelating
  • Officiële middelbare school transcript
  • Officiële SAT / ACT score verslag
  • Brief van aanbeveling (optioneel)
  • Admissions essay (optioneel)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Lees meer

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Lees Minder