Bachelor In De Biologie

Upper Iowa University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Biologie

Upper Iowa University

Belangrijke biologie

Waarom studeren biologie?

Of je dromen dat je een medisch / gezondheidswetenschappen professioneel, werken hands-on in de kliniek of de industrie laboratoria, of het nastreven van biologisch onderzoek naar nieuwe ontdekkingen, de UIU Biology grote bereidt u om zo ver mogelijk te gaan. De biologie gestudeerd aan UIU is uniek in de deksteen onderzoekservaring, waarin studenten de concepten die ze hebben geleerd toe te passen door het onderzoeken van een onderwerp van hun keuze met een faculteit mentor. Studenten ontwerpen, uitvoeren en hun onderzoek aan anderen te presenteren, oefenen van vaardigheden die zeer worden gewaardeerd door werkgevers en graduate / professionele scholen. Deze ervaring helpt onze studenten concurrerend binnen hun vakgebied, en vol vertrouwen in hun capaciteiten en toegepaste kennis.

Cursussen

De belangrijke biologie biedt een reeks van kernvakken gestructureerd rond klassen die het fundament van de biologische studies. Van daar, de belangrijke biologie heeft accenten die u in staat om je studie af te stemmen op uw individuele carrière doelen en u voorzien van "Keuze Content."

nadruk gebieden

Pre-professionele nadruk: Deze nadruk bereidt u voor de toegang tot professionele programma's, zoals geneeskunde, farmacie, tandheelkunde, optometrie, chiropractie, fysiotherapie, ergotherapie en diergeneeskunde programma's. Bezoek onze webpagina's voor pre-professionele studenten voor meer informatie en een vergelijking van opleidingen in het algemeen vereist door de professionele programma's.

Medische Laboratorium Wetenschappen nadruk: Klinische of medische laboranten verzamelen en analyseren van monsters te helpen bij de diagnose en juiste behandeling van patiënten met de ziekte. Deze nadruk bereidt u voor de toegang tot programma's die door de National accrediteren agentschap gecertificeerd voor Klinisch laboratorium Wetenschappen (NAACLS). Zo hebben UIU afgestudeerden van klinisch laboratorium wetenschappen hun carrière bevorderd door het Medisch Laboratorium Science Program aan de Mayo Clinic.

Algemeen nadruk: De mogelijkheden zijn breed en gevarieerd voor een individu met een algemene belangrijke biologie! Deze nadruk bereidt je voor op een carrière in de biologische wetenschappen, plantaardige of dierlijke zorg en onderzoek, voor functies in de biologische industrie, en voor de toegang tot graduate programma's in de biologie. Vaardigheden in de biologie kan ook gecombineerd worden met vaardigheden in de kunst (medische illustratie, moleculaire modellering), wiskunde (biostatistiek, epidemiologie), recht (biotechnologie octrooien) en volksgezondheid (voedselveiligheid, drugs testen en kwaliteitscontrole) voor een nog breder loopbaantrajecten .

Chiropractie nadruk: De Chiropractie nadruk is een 3 + 1 articulatie met Palmer, Logan University en Northwestern Chiropractic Colleges, waar het eerste jaar op de Chiropractie programma wordt gebruikt om de eisen voor de biologie gestudeerd aan Upper Iowa University voltooien.

Carrièremogelijkheden

Upper Iowa studenten afstuderen met een belangrijke biologie zijn bereid om een ​​breed scala aan mogelijkheden, met inbegrip van de volgende voorbeelden na te streven:

  • Professionele programma's zoals medische, tandheelkunde, optometrie, podologie, fysiotherapie, chiropractie, versnelde verpleging, en veterinaire scholen (Biologie-Pre-professionele nadruk)
  • Medisch laboratorium science opleiding aan programma's en locaties, zoals de Mayo Clinic; (Bio-Medical Science Laboratory nadruk)
  • Graduate programma's in de biologische wetenschappen (Biologie-generaal nadruk)
  • De werkgelegenheid in de openbare gezondheid, zoals voedselveiligheid, drugs testen en kwaliteitscontrole (Biologie-generaal of Medical Science Laboratory accenten)
  • De werkgelegenheid in bedrijven die produceren en verkopen van medische apparatuur en farmaceutische producten (Medische Wetenschappen aandacht geschonken aan de)

In de afgelopen acht jaar hebben belangrijke biologie afgestudeerden het nastreven van graduate / professionele school of-biologie-gerelateerde banen 90% plaatsing tarief gehad.

Biologie wordt aangeboden op de volgende Upper Iowa University locatie:

  • Residential Fayette campus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
28,140 USD
Locations
Verenigde Staten - Waterloo, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Fayette, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Des Moines, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Bettendorf, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Fayette Campus Collegegeld (Course belasting van 12-18 credit-uren per semester): $ 28.140 per jaar