Bachelor in de biologie

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

University Of Wisconsin - Green Bay

biologie

De Biologie programma geeft inzicht in levende systemen van de sub-cellulair niveau aan het ecosysteem niveau. De Belangrijke biologie bereidt studenten voor op een loopbaan in de cellulaire en moleculaire biologie, biochemie, planten en dieren biologie, genetica, fysiologie, ecologie, en in het veld biologie. Een curriculum kan worden ontwikkeld voor te bereiden op de medische, tandheelkundige, diergeneeskundige, landbouw, of andere professionele scholen, of voor graduate studie. De belangrijkste stelt ook een fundament voor interdisciplinaire loopbaan in biologisch beheer van hulpbronnen, de menselijke biologie, voedingswetenschappen, en wetenschap communicatie (technisch schrijven, journalistiek, en de natuur interpretatie).

Biologie afgestudeerden zijn werkzaam in de industrie (farmaceutische producten, papier maken, voedselverwerkende industrie, ziekenhuizen en klinieken, landbouw, en anderen); overheidsinstellingen (Environmental Protection Agency, Food and Drug Administration, Fish and Wildlife Service, Forest Service, Bureau of Land Management, Ministerie van Landbouw, Wisconsin ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen); milieu-adviesbureaus; en onderwijsinstellingen. Ongeveer 40 procent van de biologie afgestudeerden na te streven geavanceerde graden in graduate en professionele scholen.

Biologie majors moeten hun studies te combineren met een interdisciplinaire minor. Humane Biologie is de minderjarige vaak gekozen door de biologie majors met belangen in gezondheidswetenschappen of oefening wetenschap. Studenten die geïnteresseerd zijn in de ecologie, biodiversiteit en beheer van biologische hulpbronnen zoals wilde dieren, bossen, en visserij, neem meestal een minor in Environmental Science. Andere interdisciplinaire gebieden die nuttig kunnen zijn, afhankelijk van de student carrière doelen, onder meer Business Administration en Milieubeleid en Planning.

Studenten die liever een Biologie minor (in plaats van een grote), in combinatie met een interdisciplinaire belangrijke, misschien overwegen majors in Environmental Science of Human Biology. Studenten in het onderwijs die verlangen om docenten te worden hebben de belangrijke biologie belangrijk gevonden.

Een bijzonder voordeel van de UW-Green Bay opleiding Biologie is de mogelijkheid voor studenten om praktijkervaring op te doen. Veel studenten werken met docenten op onderzoeksprojecten. Er is een actieve stage programma met een eigen, provinciale en nationale agentschappen, en met het bedrijfsleven. Dergelijke ervaringen zijn gunstig bij het betreden van de arbeidsmarkt of die toegang zoeken om af te studeren en professionele scholen.

Het programma heeft goed uitgeruste laboratoria voor onderwijs en studenten / docenten onderzoek. In cellulair en moleculair-biologische laboratoria studenten vertrouwd technieken weefselkweek, in situ hybridisatie, affiniteitschromatografie, agarose en polyacrylamide gel electroforese, polymerase kettingreactie en het gebruik van monoklonale antilichamen. In de fysiologie laboratoria, leren de studenten technieken om fysiologische functies te bestuderen. Onderwijs en onderzoek faciliteiten beschikbaar voor veld en ecologie studenten onder meer de Cofrin Centrum voor Biodiversiteit, het 290 hectare grote Cofrin Memorial Arboretum op de campus, off-campus natuurgebieden beheerd door de universiteit, de Richter Natural History Museum, klein dier laboratorium, herbarium, kas, en computerlokalen.

Studenten krijgen om hun kennis te oefenen, zowel in het veld en het laboratorium instellingen en beheersen basisvaardigheden met inbegrip van statistische analyse, diverse laboratorium methoden en technieken, en taxonomische (identificatie) vaardigheden. Veel beroepen vereisen tegenwoordig een college-opgeleide persoon die kan schrijven en spreken goed, problemen op te lossen, snel leren van nieuwe informatie en goed samenwerken met anderen in een team. Studenten van de opleiding Biologie ontwikkelen deze vaardigheden met excellentie.

belangrijke biologie

Wie moet een belangrijke biologie zijn?

Iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken hoe organismen functioneren en het verkennen van hoe het leven in de wereld bestaat, moet de opleiding Biologie overwegen.

Degenen die een algemeen belang in het werken met de beginselen van de wiskunde, scheikunde, natuurkunde, en natuurlijk de biologie moeten overwegen als hoofdvak (of met een kleine) in de biologie.

Biologie majors moeten hun studies te combineren met een interdisciplinaire minor.

Studenten die geïnteresseerd zijn in gebieden zoals resource management, veld ecologie, of wetenschapscommunicatie normaal gesproken een minor in Environmental Science. Humane Biologie is de minderjarige vaak gekozen door de biologie majors met belangen in gezondheidswetenschappen of volwassene fitness. Andere interdisciplinaire gebieden die nuttig kunnen zijn, afhankelijk van de student carrière doelen, onder andere Milieubeleid en Planning of Business Administration.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates