Bachelor in de biologie

University of St. Francis

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de biologie

University of St. Francis

Studenten in USF biologie-programma niet alleen studeren wetenschap, ze doen wetenschap.

Hands-on leermiddelen en ervaring bereiden studenten voor op een groot aantal verschillende carrières -cadaver dissectie; assisteren faculteit onderzoeksprojecten; lessen en stages bij nationaal gerenommeerde onderzoeksfaciliteiten zijn slechts enkele van de manieren waarop u de wetenschap DOEN aan de Universiteit van St. Francis. Ook onze Biologie en Environmental Science Fellows Program vertegenwoordigt een unieke kans om mee te doen in de wetenschap activiteit bij USF. Veel studenten presenteren hun onderzoek en de lokale en nationale bijeenkomsten zoals de Associated Colleges van de Chicagoland Area Student Symposium elk jaar gehouden.

USF heeft in samenwerking met de Argonne National Laboratory, Fermi Lab, het Shedd Aquarium en het Morton Arboretum aan haar studenten met true-life leerervaringen te bieden in laboratoria met geavanceerde apparatuur.

Bij Midewin National Tallgrass Prairie, studenten voeren veldonderzoek bij één van de grootste prairie restauratie projecten die ooit ondernomen. Plantkunde, Ecologie en Environmental Science cursussen ook gebruik maken van het veld sites voor hun leerervaringen.

U zult snel het gevoel van hoe het is om effectief in een echt laboratorium te zijn. USF laboratorium is hetzelfde als wat professionele zet men. USF's Biologie en Scheikunde labs zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en de studenten worden aangemoedigd om onze instrumentatie en faciliteiten te gebruiken in de klas en onafhankelijke projecten.

Verzamelen, analyseren en synthetiseren van gegevens. Het ontdekken van hoe levende dingen werken en te communiceren. Ontwerpen experimenten. Daag jezelf uit in dit uitgebreide, intensief programma geleid door faculteit hecht waarde aan het succes van de studenten.

Ondersteuning van exacte vakken, niet alleen ONDERWIJS

The Natural Science faculteit is toegewijd aan het succes van onze bèta-studenten. De Kirk Centrum voor Natuurwetenschappen een unieke leeromgeving waar studenten interageren formeel als informeel met de faculteit. Bovendien, onze wetenschap begeleiding en aanvullende instructieprogramma zijn prachtige mogelijkheden voor studenten om betrokken te raken in hun eigen leerproces te krijgen, of ze tutoring wonen of zelf de docenten! Ten slotte, veel van onze faciliteiten zijn beschikbaar voor studenten op bijna elk uur van de dag, zodat studenten kunnen studeren op hun eigen of in groepen ... .. zodat studenten de tijd om extra studietijd in op die anatomisch model van het oor bacteriën onder de microscoop te zetten of te studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Joliet, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Joliet, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan