Bachelor in de biomedische engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor Biomedische Technologie

Biomedische technologie combineert kennis uit alle fundamentele wetenschap disciplines: wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie evenals ingenieurswetenschappen. Door deze interdisciplinaire en multi-disciplinaire aard van het onderwerp, en de snel voortschrijdende kennis op het gebied van de geneeskunde, moet het curriculum voor een biomedisch ingenieur ook adaptief zijn en bij te houden met de huidige ontwikkelingen. Om deze aspecten te integreren in een biomedisch programma, wordt de cursussen op Trine niet alleen geworteld in de traditionele wetenschappen, maar is ook voldoende flexibel om zowel tegemoet individuele student belangen en de veranderende landschap van het veld.

De Ervaring

Het programma in de Allen School of Engineering & Technology is gebouwd op meer dan een eeuw van uitmuntende techniek. Het integreert techniek met gezondheidswetenschappen. In aanvulling op de beschikbaarheid van state-of-the-art techniek laboratoria, krijgt u toegang tot de verschillende laboratoria in de School of Health Sciences en de Jannen School van de Kunsten en Wetenschappen hebben.

Het programma werd opgericht om studenten een brede achtergrond, voorbij een enkele technische discipline en vollediger zijn voorzien van standaard en gezondheidszorg wetenschappen, terwijl voortbouwend op onze "Hands-on" ontwerp benadering van biomedische engineering. Naast het verwerven van een solide technische achtergrond, zal u worden opgeleid om de multidisciplinaire problemen van biomedische ingenieurs pakken. Afhankelijk van uw interesse, u ervoor kiest om zich te concentreren op één of meer van drie concentratiegebieden: Chemical Engineering, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

De Resultaten

Het programma biedt een basis voor studenten om de industrie in te voeren, of om graduate studies voort te zetten. De studenten zijn werkzaam in bedrijven die het testen en het bevorderen van de grenzen van de kennis en technologie van de mensheid. Werkgelegenheid in de industrie varieert van medische apparatuur voor de nationale onderzoeksinstellingen. Jaarsalarissen voor Biomedische Ingenieurs aanpak $ 60.000.

Carrière

Ontwerp, productie, kwaliteitscontrole, het testen van de evaluatie, onderzoek en ontwikkeling zijn enkele van de mogelijke keuzes voor mogelijke loopbaankeuzes voor biomedische afgestudeerden. Sommige van de bedrijven die waarschijnlijk onze afgestudeerden te werven onder andere:

 • Bio Met
 • DePuy Orthopaedics
 • Eli Lilly
 • GE Medical
 • Paragon Medical
 • Smith & Nephew
 • Stryker Howmedica Osteonics (Stryker Orthopedie)
 • Symmetry Medical
 • Zimmer

Als afgestudeerde van de Bachelor of Science in Biomedical Engineering u zult in staat zijn om:

 • Werk professioneel bij de toepassing van technische oplossingen voor problemen in de geneeskunde en / of biologie op te lossen.
 • Ontwerp, analyseren en testen experimentele processen en producten voor het observeren en het ontdekken van belangrijke structurele en gedragsmatige eigenschappen van fysiologische systemen, biologische materialen, of biomaterialen.
 • Ontwerp, analyseren en testen processen en producten gericht op de preventie van letsel, ziekte, om de genezing te versterken en / of verbeteren van de kwaliteit van de zorg.
 • Duidelijk en effectief te communiceren ontwerpideeën en de testresultaten.
 • Evalueren en de techniek-georiënteerd onderzoek en ontwikkeling in de biomedische wetenschappen te implementeren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It’s easy to talk about excellence. But it’s another thing altogether to truly commit yourself to it each and every day. To live it. To inspire it in everything around you. At Trine University, this c ... Lees meer

It’s easy to talk about excellence. But it’s another thing altogether to truly commit yourself to it each and every day. To live it. To inspire it in everything around you. At Trine University, this commitment to excellence has formed the bedrock of our experience for well over a century. Lees Minder
Angola , Fort Wayne , Avon + 2 Meer Minder