Bachelor In De Boekhouding En Het Financieel Beheer

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Boekhouding En Het Financieel Beheer

Kadir Has University

“Accounting en Financieel Management Department” heeft zijn oorspronkelijke naam ontleend aan de twee specialistische vakgebieden over de rechtsgrondslag door de Turkse Capital Market Board (SPK) verleend: “Onafhankelijke Auditing” en “Rating”. Degenen die SPK's examens op deze gebieden heeft afgelegd, wordt rechtmatig de titels “Onafhankelijk Auditing Specialist”, “Credit Rating Specialist” en “Corporate Governance Rating Specialist” toegekend.

De term “Onafhankelijke Auditing” betekent controle en evaluatie van de jaarlijkse financiële tabellen en andere financiële informatie van de ondernemingen voor de nauwkeurigheid en de conformiteit met wettelijke criteria. “Credit Rating” is het meten van en de waardering van de capaciteiten en de risico's in verband met de terugbetaling van bedrijven die verschuldigd door de kapitaalmarkten. “Corporate Governance Rating”, aan de andere kant, is onafhankelijk waarderen en indeling van de bedrijven op de classificatie instellingen met betrekking tot de conformiteit van die ondernemingen aan de ‘Corporate Governance Hoofden’, uitgegeven door SPK.

In aanvulling op deze specifieke gebieden van SAS “Accounting en Financieel Management afdeling”, over het algemeen onze afdeling is gelijk aan andere 4-jaar instellingen voor hoger onderwijs op het gebied van economie, financiën en business management als onze afdeling is ook een 4-jaar hoger onderwijs school en heeft dezelfde leerplannen en de inhoud vergeleken met die van vergelijkbare 4-jaar universiteiten.

Betekenis en toekomst van het vak

In overeenstemming met communiqués van SPK, om te werken op het gebied van bankieren, kapitaalmarkt en verzekeringen, mensen moeten examens geopend door SPK duren tot september 2009 in onderwerpen zoals Derivatives Market, Credit Rating, Corporate Governance Rating, en onafhankelijke controle te zijn verleende vergunning certificaten. Om een ​​vergunning certificaat te behalen, moet men een afgestudeerde van een instelling van vier jaar hoger onderwijs. Daarom, van nu af aan, het is een must om een ​​afgestudeerde van de instelling 4-jaar hoger onderwijs en SPK examens te kunnen werken in het bankwezen, financiën, verzekeringen en andere gebieden die verband houden met economie en financiën in Turkije.

DOEL VAN DE DIENST

De SAS “Accounting en Financieel Management Department” is gelijk aan alle vier jaar faculteiten en scholen dat onderwijs in de economie, het bankwezen en financiën velden bieden. Echter, de speciale missie van de afdeling is om de leerlingen voor te bereiden op de examens en specialisaties hierboven vermeld. Om deze reden, onze afgestudeerden hebben verschillende privileges met betrekking tot het hebben van een dergelijke nieuwe en gerenommeerde beroepen. Als het belang van vreemde talen op het gebied van economie, financiën en het bankwezen blijkt, een andere missie van onze afdeling is te voorzien in haar studenten geavanceerde en functionele kennis van het Engels in het hele onderwijs. In overeenstemming met deze doelstelling, intense Engels een keuzevak tweede taal zal worden opgenomen in de opleidingsprogramma's.

Onze faculteit

Onze faculteit bestaat uit deskundige en ervaren personeel in SAS. Bovendien, een ander belangrijk rijkdom van onze afdeling in termen van de faculteit is dat we profiteren van hooggekwalificeerde en ervaren academische leden van de Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen evenals Vocational School of Social Sciences van Kadir Has University. Een andere één van onze extra privileges over dit onderwerp is het feit dat we actief zal als gastheer en ervaren toegepast bank- en verzekeringswezen docenten als gast faculteit. Deze mensen, met ervaring in de toegepaste wetenschappen zal zeker uit te rusten onze studenten met de hoogste professionele praktische en toepassing vaardigheden, en zal een belangrijke bijdrage geleverd bij het bereiken van onze doelstellingen.

Werkterreinen

De afgestudeerden van SAS “Accounting en Financieel Management afdeling” zal de capaciteit om vooral in de onafhankelijke financiële controle en rating-kantoren evenals kapitaalmarkt brokers, banken en verzekeringsmaatschappijen werken. Zij zullen bepalend zijn superioriteit met betrekking hebben om succesvol in uitdagende verplichte examens nodig om te werken in deze gebieden. Echter, zoals onze afdeling is gelijk aan andere faculteiten, kunnen onze afgestudeerden werken in de reële en financiële sector bedrijven in vele posities zoals administrator, financiën gezag, accountant, zelfs als ze niet de voorkeur aan de genoemde examens af te nemen, en bovendien kunnen zij van toepassing voor alle taken, zoals assistent-controller.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan