Bachelor In De Boekhouding

Marist College - School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Boekhouding

Marist College - School of Management

Accounting heeft goed voorbij gegaan aan de traditionele vaardigheden van auditing, accounting en fiscale diensten. Accountants zijn nu naar verwachting ook prognoses en financiële planning en evaluatie te doen. Die uiteenlopende en veranderende uitdagingen betekenen dat u nodig hebt om uit te gaan in het veld met een goed afgeronde, up-to-date vaardigheden. Je krijgt die met Marist boekhoudkundige cursussen, die je voorbereiden op gevoelige management posities in het bedrijfsleven en de industrie, openbare boekhouding, en de overheid over te nemen. Als u besluit om een ​​professionele certificering toe te voegen aan uw referenties, kunt u studeren voor uw Certified Public Accountant of Certified management Accountant aanduidingen. Als u overweegt graduate school, vindt u een boekhoudkundige opleiding zal u een uitstekende uitvalsbasis voor post-baccalaureaat studie in het bedrijfsleven of de wet te geven.

MISSION:

Today's accounting majors verwachting niet alleen voor auditing, boekhouding en fiscale diensten voor kleine en grote bedrijven, maar ook van de diensten op forecasting, financiële planning en evaluatie, en de oprichting en monitoring van nieuwe technologieën.

De boekhoudkundige programma op Marist College biedt een hoogwaardige, professionele opleiding in een ondersteunende, interactieve en gepersonaliseerde leeromgeving. Het programma is ontworpen om de boekhouding afgestudeerden voor te bereiden op weg naar gevoelige management posities in het bedrijfsleven en de industrie, openbare boekhouding, en de overheid eenheden.

Professionele kansen omvatten carrière als registeraccountant (CPA) of als gecertificeerd beheer accountant (CMA). De Marist Bachelor of Science in Accounting dient ook als een solide educatieve basis voor post-baccalaureaat studie in het bedrijfsleven en de wet.

Met ingang van augustus 2009, zijn 150 credit-uren nodig zijn om te zitten voor de CPA-examen. De Accounting Core vereist een intensieve studie van de verschillende verantwoordelijkheden van de accountant. Dit omvat de studie van de financiële boekhouding theorie, de realisatie ervan in algemeen aanvaarde boekhoudkundige principes en de toepassing van de officiële accounting en auditing normen en belastingwetgeving.

Accounting betreft zowel de externe financiële verslaggeving en interne rapportage voor bestuurlijke besluitvorming en controle. Vandaar dat professionele accountants interactie met alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Accounting majors ontwikkelen van hun kennis van deze interface via zowel vereiste en keuzevakken.

Voor het accountantsberoep als geheel de primaire interface met het bedrijfsleven vraagt ​​om een ​​gedetailleerde kennis van de financiële en juridische aspecten van zakelijke transacties. Bijgevolg is de vereiste interface-cursussen te ontwikkelen expertise op deze gebieden.

De beroepspraktijk van de boekhouding vereist accountants:

  • Kritisch interpreteren en boekhoudkundige beginselen en normen gelden voor complexe transacties waarbij het vaak om innovatieve contracten en voorwaardelijke vorderingen,
  • Evalueer de waarde van informatie voor bestuurlijke besluitvorming en
  • Neem de verantwoordelijkheid voor hun eigen permanente educatie en ontwikkeling in het veld als nieuwe boekhoudnormen en auditing en fiscale wetten worden aangenomen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates