Bachelor In De Boekhouding

Saint Francis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Boekhouding

Saint Francis University

Bachelor in de boekhouding

Accounting is een van de Shields School of Business legacy vlaggenschip programma's met succesvolle alumni bevolken sommige leidinggevende functies in de industrie en de overheid. Je leert van professoren die niet alleen de hoogste niveaus van zowel de academische en professionele certificering met inbegrip van de CPA en CMA, maar die hebben ook een jaar professionele ervaring te houden.

Boekhouding is de "taal van het bedrijfsleven."

Rekeningkunde is de 'taal van het bedrijfsleven', de discipline van het meten, communiceren en interpreteren van de financiële activiteit. Rekeningkunde leert de leerlingen hoe financiële informatie richt op organisatorische strategie en besluitvorming en biedt studenten flexibele en onbegrensde carrièremogelijkheden.

Majors & Minors

majors:

  • Boekhouding, BS (met diverse mogelijkheden om de nodige kredieten voor de CPA-examen te verkrijgen)
  • Ondernemerschap Concentratie (BS in Accounting)
  • Vijf jaar Accounting aan MBA-programma, BS

minor:

  • Boekhouding, Minder

Bezoek onze website om de diploma vereisten te bekijken.

Carrièremogelijkheden

Accounting biedt studenten met een unieke brede carrièremogelijkheden in de publieke, private en overheidssector. Potentiële professionele certificeringen zijn de Certified Public Accountant (CPA), Certified Accountant (CMA) en Certified Fraud Examiner (CFE). Public accounting biedt studenten kansen in auditing, belastingen, informatie technologie, financiële analyse en consulting. Gouvernementele boekhoudkundige mogelijkheden in overvloed bij de lokale, provinciale en federale niveau, met inbegrip van mogelijke loopbaan bij de FBI of de CIA. Saint Francis University accounting afgestudeerden genieten van een vruchtbare en lonende carrière in alle sectoren van de industrie.

Accounting Curriculum

Onze boekhouding programma begint met een uitgebreide dekking van de grondslagen voor financiële verslaggeving en van daaruit zullen de studenten leren om te ontwikkelen kritisch denken vaardigheden om de jaarrekening, de kosten te beheersen te analyseren, voor te bereiden budgetten, en beslissingen nemen op basis van de boekhoudkundige gegevens. U krijgt de kans om te werken en te groeien in kleine klassen. Uw professor zal niet alleen uw naam kennen, zij zullen u kennen. Het programma biedt studenten een brede kennisbasis die hun waarde voor werkgevers verhoogt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,856 USD
Locations
Verenigde Staten - Loretto, Pennsylvania
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
2017-18 Onderwijskosten (Jaargetallen): Onderwijsvlak (12-18 studiepunten per semester)