Bachelor in de boekhouding

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de boekhouding

University Of Wisconsin - Green Bay

accounting

Disciplinair

Zowel de grote en kleine in Accounting zijn disciplinaire. "Disciplinaire" betekent dat alle boekhoudkundige studenten ontvangen krachtige en grondige opleiding in de boekhouding. Meer dan 90 procent van de UW-Green Bay Accounting afgestudeerden doorgaans werk vinden in hun carrière gekozen binnen zes maanden na het afstuderen. Alumni enquêtes blijkt dat alumni de Accounting programma waarnemen zeer gunstig, hun programma van de studie hen voorbereid zeer goed voor hun carrière, de kwaliteit van de Accounting faculteit is "uitstekend" en ze zou zeker het programma aan anderen aanbevelen. Recente onderzoeken suggereren ook dat ruim 30 procent van de Accounting afgestudeerden passeren alle vier delen van het CPA-examen tijdens hun eerste vergadering; van degenen die nemen het een tweede keer, 75 procent langs alle vier delen. Ter vergelijking zeer gunstig af bij de nationale gemiddelden, waarbij de eerste slagingspercentage ongeveer 20 procent.

Deze successen kunnen worden toegeschreven aan Eigentijdse en strenge curriculum Accounting's, Een toewijding aan het onderwijzen van topkwaliteit en een nadruk op de vaardigheden basic tot loopbaanontwikkeling, zoals effectief schrijven, spreken, kwantitatieve analyse, computer vaardigheid, de besluitvorming en het oplossen van problemen. In de Accounting programma zowel de grondige boekhoudkundige kennis en de brede achtergrond in het bedrijfsleven nodig om de rol van de boekhouding in de zakelijke wereld te begrijpen krijgen je.

Accounting faculteit zijn toegewijd aan het dienen van de behoeften van het bedrijfsleven en de samenleving en aan het verstrekken van een uitstekende leeromgeving.

De Boekhoudprogramma adressen hedendaagse boekhouding en zakelijke kwesties, inclusief de rol van de boekhouding in een continue kwaliteitsverbetering, de uitvoering van de computertechnologie, de vooruitgang in de boekhoudkundige informatie systemen en ac¬counting ethiek. Deze onderwerpen en meer worden behandeld in specifieke klassen en de rest van het curriculum. Business¬es vandaag vereisen medewerkers die effectief zijn communicators en prob¬lem solvers met brede liberale opleidingen. Accounting studenten nemen cursussen die hun communi¬cation vaardigheden te ontwikkelen en ze de breedte te krijgen door middel van cursussen in de kunsten, humani¬ties, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen.

Uitgebreide mogelijkheden zijn beschikbaar voor zakelijke professionals te ontmoeten en om praktijkervaring op te doen. Actieve studentenorganisaties, zoals de boekhouding Students Association, bieden mogelijkheden om anderen met gelijkaardige belangen te ontmoeten en om contacten met bedrijven te ontwikkelen. Deelname aan het stageprogramma wordt sterk aangemoedigd. Hier leren de leerlingen tijdens het werken in een echte zakelijke omgeving. Veel studenten blijven werken full-time voor hun stage sponsors bij het afstuderen.

Aangezien de majoor in Accounting is een disciplinaire belangrijk, moet de student een interdisciplinaire minor. Studenten die de boekhouding belangrijke automatisch voltooien voldoen aan de eisen voor de minderjarige in Business Administration.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates