Bachelor in de bouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bouw Faculteit

geschiedenis

Bouw Faculteit werd opgericht in Baku Polytechnic Institute in 1920. In 1930-1934 werd het functioneren als een onafhankelijk instituut voor architectuur en bouw. In 1934-1951 werd opgenomen naar Azerbeidzjan Industrial Institute. Van 1951 tot 1975 werd het functioneren binnen Azerbeidzjan Polytechnic Institute en in 1975 werd het de zelfstandige faculteit Azerbeidzjan Engineering and Construction University. Training op bouwkunde wordt uitgevoerd op bachelor, master en doctoraat graden. Afgestudeerden van de faculteit werk in de bouw engineering, industriële en civiele bouw, gemeentelijke bouw en de economie, het beheer en de expertise van de lokalen.

Faculteit

Faculteit treinen specialisten op "Construction Engineering" specialty op bachelor- en masteropleidingen. Het merendeel van de professor en leraren personeel is goed - bekende specialisten en wetenschappers op het gebied van gebouw en installaties planning, calculatie en planning van bouwconstructies, organisatie en management, technologie van de bouw productie, het beheer en de expertise van de lokalen. 10 artsen van de technische wetenschappen, professor, 43 kandidaten van de wetenschappen, docent. 13 schoolleiders, leraren 4 en 5 assistenten te onderwijzen in de faculteit. Een van hen was de winnaar van de "Tarragi" Prize, twee van hen waren de winnaars van "Geëerd teacher" Prize.

internationale betrekkingen

De faculteit breidt de onderlinge betrekkingen met andere technische universiteiten aan de internationale normen van het onderwijs te voldoen. Dus afgelopen vijf jaar 5 International wetenschappelijke en praktische conferenties werden gehouden en de faculteit hebben deelgenomen aan een online conferentie over de toepassing van de Euro-code in Moscow State Construction University. Scientific - Internationale conferentie over "De moderne problemen van de bouw wetenschap" werd gehouden in november 29 - 30, 2012. Internationale conferentie over "Gewapend - Concrete Constructions in een modern gebouw" in het 14 juli 2013.

De faculteit heeft deelgenomen en win prijzen internationale conferentie en tentoonstelling over de bouw "Construction seizoen - 2010" in RF. De faculteit heeft deelgenomen aan internationale conferenties en onderlinge samenwerkingsovereenkomst ondertekend in Zuid-Korea in 2011. Akkoorden werden ondertekend met Istanbul Technical University, Saratov State Architectuur en Bouw University, Penza State University of Architecture and Construction en wetenschappelijke - methodische onderzoek op het gebied van bouwkunde worden gedaan.

De faculteit neemt deel aan internationale studenten en meesters uitwisselingsprogramma dergelijke "ERASMUS" en "Mevlana" en haar professionele relaties met buitenlandse technische scholen uit te breiden naar de internationale normen van de bouw en engineering onderwijs te voldoen.

Studie in de faculteit

Studie talen zijn Azerbeidzjan, Russisch en Engels. Akkoord over dual - diploma werd ondertekend met Istanbul Technical University (na 2 jaar studie in AUAC student verder onderwijs in de ITU).

Bachelor

Specialiteit

 • Construction engineering

Master Diploma

Specialiteit

 • Construction engineering

Specialisatie

 • De industrie en de civiele bouw
 • Gemeentelijke bouw en economie
 • Het beheer en het onderzoek van de eigenschappen
 • Organisatie en technologie van gebouwen en apparaten
 • installaties theorie
 • metaalconstructies
 • Gewapend - betonconstructies
 • Dynamiek en aardbevingen weerstand van gebouwen en installaties
 • Constructies en basics en stichtingen

Vijf afdelingen opereren binnen de faculteit

 • bouwconstructies
 • Stichtingen, kelders en ondergrondse installaties
 • Technologie, organisatie en beheer van bouwproductie
 • Afdeling van de sociale wetenschappen
 • Werking en de wederopbouw van het gebouw en installaties

Fields of Experiment

betrekkingen faculteit met de productie en het wetenschappelijk - onderzoek bedrijven is ook breed. Op basis van de ondertekende overeenkomsten onze studenten doen hun productie en de technologische praktijken in goed - bekende bouwbedrijven in Bakoe ( "Bakoe Olieraffinaderij vernoemd naar Heydar Aliyev", "Bakoe Deepwater Jacket Factory (BDJF) vernoemd naar Heydar Aliyev", de Staat Agentschap op Controle over de veiligheid in de bouw van het ministerie van noodsituaties, "SOCAR", "Pasha Inshaat", "Akkord", "BP", "ICOM" etc.).

Onze studenten deel te nemen aan onderzoek ter ondersteuning van beurzenprogramma's uitgevoerd door "SOCAR" uitgevoerd, "BP", "AzerSu" en andere bedrijven en zijn de winnaars van deze programma's.

Fields of Research

 • Statica, dynamiek en studie van de weerstand van dunwandige ruimtelijke gewapend beton van de niet-lineaire theorie, verslag over de wetenschappelijke - uitgevoerd door staatsbegroting uitgevoerd onderzoek werken, 2006 - 2010 jaar, 2010 - 2015 jaar.
 • ontwikkeling van de methodologie van de nieuwe bouw-technologie van multi-verdiepingen monolithische gebouwen; studie van de vervorming gevallen van grote overgang platte systemen en spanning van metalen structuren in enkelzijdige aansluiting constructies;
 • theoretische en experimentele studie van de dynamiek en seismische weerstand van constructies; wederopbouw van de technische systemen en technische werking, engineering voorbereiding van de stadswijken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020