Bachelor in de bouwkunde

Alfaisal University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bouwkunde

Alfaisal University

Bachelor in Architectural Engineering

Architectural Engineering combineert architectuur en techniek te richten op het verband tussen het ontwerp en de bouw. Professionals in deze discipline werken met zowel architecten en andere technici om de tijdige en effectieve ontwerp en de bouw van gebouwen en andere structuren en systemen te waarborgen. Met de enorme hoeveelheid van de bouw vindt plaats in Riyad, is het duidelijk dat Architectural Engineering is potentieel een rijk veld hier in het Koninkrijk. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van dingen, na te denken over hoe dingen werken, tekenen, modelbouw, werken met je handen, het werken met anderen, kunst en geschiedenis zijn, kan Architectural Engineering van de baan voor jou zijn.

De Architectural Engineering programma op Alfaisal Universiteit bereidt haar afgestudeerden voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in de bouwsector, met inbegrip van ontwerp coördinatie en management, en project management. Architectural Engineering omvat vaak elementen van andere technische disciplines zoals bouwkundige ingenieurs werken actief in het ontwerp en de bouw van gebouwen, terwijl het beheer en de bouw van mechanische, elektrische, brandbeveiliging en structurele systemen voor gebouwen.

Er is veel meer techniek in moderne gebouwen dan architectuur puristen zou willen toegeven! Bouwkunde kan gezien worden als een manier om te proberen de traditionele en historische rol van architecten upgraden building ontwerp en constructie. Bereid om de steeds nieuwe en uitdagende technologie toe te passen van de bouw, de nieuwe Architectural Engineer vervult een belangrijke rol op het gebied van de architectonische productie en de bouw. Studie van Architectural Engineering aan Alfaisal University zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in een aantal verschillende technische en bouwkundige velden. Niet alleen zal je leren tekenkunst en het gebruik van Computer Aided Drafting and Design (CADD), maar je zal ook bestuderen structurele, mechanische en elektrische ontwerp tot de kennis van koeling / verwarming ventilatie, airconditioning, sanitair, brandbeveiligingssystemen, liften krijgen en stroomvoorziening. Om de technische aspecten van de cursus te voldoen, moet u voor te bereiden op een intensieve studie van de wiskunde, natuurkunde en andere wetenschappen, evenals de standaard techniek en architectuur cursussen.

Zodra u uw diploma studies hebben afgerond, zullen veel carrièremogelijkheden voor u open in de bouwsector, in de architectonische vormgeving bedrijven zijn, in de industrie en in project management. Veel architectonische ingenieurs bewegen snel van ontwerp posities administratie en beheer. Wie weet, kunt u vinden dat je snel bent starten van een eigen bedrijf met een lange lijst van prestigieuze klanten hier in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Riyad, Riyad
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Riyad, Riyad
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan