Bachelor in de Buitenlandse Handel

Universidade Do Vale Do Itajaí

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Buitenlandse Handel

Universidade Do Vale Do Itajaí

Bachelor in de Buitenlandse Handel

De cursus benadrukt de technische, praktische en wetenschappelijke kennis in het kader van de buitenlandse handel door de integratie van onderwijs aan onderzoek en uitbreiding, door middel van activiteiten samenwerking en partnerschap op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Ethische en bekwame professionele manier, in staat om kennis en vaardigheden die leiden tot een zakelijk probleem oplossingen meester, helpen om de kwaliteit van het leven in de maatschappij te vergroten en te voldoen aan de marktvraag.

Doel van de cursus

Om studenten met technische en wetenschappelijke kennis in de buitenlandse handel te bereiden, opgeleid om te werken in een creatieve en innovatieve manier de markt, gericht op de rationalisatie van het werk op het gebied van de internationale handel en verantwoorde interventie en ethiek in de sociale werkelijkheid.

Het werkveld

De Bachelor in de buitenlandse handel te beheren bedrijven, als planners organisatorische strategieën in een geglobaliseerde wereld, of als speciaal adviseur van internationale transacties. Banken (Buitenlandse Handel), IRS, overheidsinstellingen, de economische ontwikkeling afdelingen, particuliere bedrijven van de internationale scheepvaart, verzekering of ruil, vormen speelveld voor deze professionals, die ook kan werken als een consultant of adviseur instanties en bedrijven middelgrote en kleine die willen internationale onderhandelingen te beginnen.

Roeping

De Bachelor of Science in de buitenlandse handel neemt deel aan internationale onderhandelingen met verschillende landen, het uitvoeren van de import of export procedures van deelname aan beurzen, notering en de verhuur van vracht- en internationale verzekeringsactiviteiten, analyse van de douanewetgeving, het opstellen van documenten, het sluiten deviezen en inklaring aan de IRS. Daarnaast kan de buitenlandse handel professionele ook advies in internationale marketing, het doen van marktanalyse en product, vaak afstemmen koopwaar aan verschillende culturen. De professionele toekomst van de buitenlandse handel moeten genieten van internationale reizen, hebben interesse in andere culturen, talen leren, werken in teams, het vermogen en inzicht met vreemde valuta en moet altijd dynamische en ethisch bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Brazilië - Balneário Camboriú, Santa Catarina
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Brazilië - Itajaí, Santa Catarina
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan