Bachelor in de chemie en technologie (specialisatie in de chemie, technologie en materiaal)

University of Chemistry and Technology, Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemie en technologie (specialisatie in de chemie, technologie en materiaal)

University of Chemistry and Technology, Prague

De bacheloropleiding Scheikunde en technologie is in de eerste plaats bedoeld voor aanvragers uit het buitenland; dat wil zeggen studenten die collegegeld betalen. Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

Afgestudeerden van het programma verwerven basiskennis en vaardigheden in wiskunde; fysica; anorganische, organische, fysieke en analytische chemie; biologie; en biochemie.

Theoretisch onderricht wordt aangevuld met een breed scala aan hands-on laboratorium kansen die zich ontwikkelen en versterken van praktische vaardigheden van elke student.

Gedurende het programma, zijn kern verplichte vakken aangevuld met instructie in de verplichte-optie en de optionele studie specialisatie onderwerpen die door de diverse UCT Praag faculteiten.

De opleiding is geaccrediteerd door het Tsjechische ministerie van Onderwijs, Jeugd en Sport en is in overeenstemming met de vereisten van het Bolognaproces - Europese ruimte voor hoger onderwijs.

Afgestudeerden

De belangrijkste doelstellingen van de opleiding zijn om afgestudeerden-allen verwerven uitstekende theoretische kennis, praktische vaardigheden en ervaring in de basis natuurwetenschappelijke disciplines-voor de voortzetting van hun studie aan de Master-niveau en / of hen voor te bereiden professionele functies in de chemische voorbereiding , voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bij onderzoeksinstellingen, of in de publieke sector.

Chemie en Technologie (Specialisatie in chemie, technologie en materiaal)

Overzicht

Bacheloropleidingen Scheikunde en technologie is gericht op de voltooiing en uitbreiding van basiskennis en -vaardigheden in wiskunde, natuurkunde en scheikunde. De studie sub-programma biedt een breed scala van laboratorium werk dat praktische vaardigheden versterkt en correct is voltooid en strekt zich uit theoretische kennis. Er wordt geleerd gemeenschappelijke verplichte vakken die later worden aangevuld met gespecialiseerde verplichte-optioneel en keuzevakken van de afzonderlijke faculteiten. Aan de faculteit Scheikundige Technologie studenten hun professionele profielen kunnen zich richten naar gespecialiseerde gebieden - de productie en de eigenschappen van metalen, glazen of keramische materialen, materialen voor de elektronica, kunststoffen en rubber, materialen met een uitzonderlijke eigenschappen, biocompatibele materialen en nano- of submicron schaal gestructureerde materialen. Ze kunnen ook de kennis van de oppervlakte modificaties en roestwerende bescherming van materialen. De bachelor opleiding is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs, Jeugd en Sport, en in overeenstemming is met de Europese onderwijs eisen op basis van het Bologna-proces.

Carrière

Het belangrijkste doel van de opleiding is om de afgestudeerden om verder te master opleiding voor te bereiden in aanverwante branches in het UCT Praag, of direct aan gekwalificeerde posities in een gespecialiseerde werkplaats te verwerven zijn. Afgestudeerden hebben een uitstekende theoretische kennis, praktische vaardigheden en ervaring in de basis natuurwetenschappelijke disciplines en kunnen ofwel verder in verdere studies of streven naar een gespecialiseerde baan te vinden in een verwant gebied van engineering ze hebben bestudeerd. De afgestudeerden zijn goed voorbereid om gekwalificeerde posities in de productie-installaties van de metallurgie, glas-making, keramiek, polymeren, elektrotechnische en automobielindustrie te verwerven. Ze kunnen ook vinden gekwalificeerde banen in onderzoek en ontwikkeling instellingen en laboratoria gericht materiaalwetenschappen, in het inspecteren en toezichthoudende autoriteiten en ook in de handel en administratie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,100 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan