Bachelor in de chemie

University of the South Pacific USP

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemie

University of the South Pacific USP

De Bachelor of Science is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. De disciplines die in 2017 als bachelor of minor voor de bacheloropleiding zijn toegelaten, zijn:

Bachelor in de chemie

Chemie is de centrale wetenschap. Alle aspecten van de technische ontwikkeling vereisen mensen met expertise in chemie. Een basis chemisch onderwijs is vereist door artsen, tandartsen, ingenieurs, agraristen, bosbouwers, fabrieksbeheerders, enz. Zo is er een voortdurende behoefte aan chemie leraren in de regio. Daarnaast is er een toenemende behoefte aan afgestudeerden met een of andere chemieachtergrond voor werk in de industrie als kwaliteitscontrolepersoneel, productiebeheerders en in een groot aantal overheids- en particuliere onderzoekslaboratoria, bijvoorbeeld minerale exploratie, monitoring van milieuvervuiling, landbouw. De bijdrage van chemie gegradueerden naar regionale ontwikkeling is aanzienlijk.

Chemistry_drew-Hays-206.414

De opleiding van chemie op het diploma niveau bij USP omvat cursussen op de 100-, 200-, 300- en nagraadse niveau. Cursussen op de 100- en 200-niveaus geven een basiskader in de belangrijke aspecten van de moderne chemie - atoom- en moleculaire structuur, thermodynamica, kinetica, elektrochemie, anorganische, spectroscopie, structuur en mechanisme in organische chemie. Deze 'basis' kennis wordt dan op 300-niveau toegepast op onderwerpen van aanzienlijk regionaal belang - instrumentale analyse, industriële chemie, milieuchemie en scheikunde. Op deze manier krijgen de studenten een duidelijke indicatie van hoe de chemische beginselen belangrijk zijn in de wereld rondom hen.


Nagraadse cursussen (400 niveaus) combineren een uitbreiding van de toepassing van fundamentele principes in situaties van regionaal belang met een meer geavanceerde behandeling van enkele van de fundamentele aspecten van de chemie die niet in detail in de voorgraadse opleidingen, zoals bodem-, voedsel- en waterchemie, Natuurlijke productenchemie, biochemie, polymeerchemie en recente ontwikkelingen in chromatografie en spectroscopie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Fiji - Suva, Central
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan