Bachelor In De Chemie

Allegheny College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Chemie

Allegheny College

Bachelor in de chemie

De chemie-programma is zo gestructureerd dat studenten worden intiem kennis met de feiten met betrekking tot de aard van de chemische reacties, terwijl ook het ontwikkelen van een kritisch inzicht in de logica en de theorie dat deze stukjes informatie te verenigen tot een samenhangend geheel. Bovendien, door zowel onafhankelijk en collaboratieve laboratorium ervaringen, chemiemajoors ontdek de verbindingen tussen de deelgebieden van de chemie. De Junior / Senior Seminar vertrouwd studenten met recente ontwikkelingen in chemisch onderzoek en bereidt hen voor op de Senior Project.

Abteilungsinfos

onderscheidingen

 • Sinds 1920 heeft de afdeling in de top 5 procent bij particuliere undergraduate instellingen in de productie van de uiteindelijke Ph.Ds.
 • Close student-facultaire contactpersoon, in het bijzonder junior en senior jaar.
 • Professoren 'uitmuntendheid in en toewijding aan het onderwijs op alle niveaus.
 • Een curriculum het aansluiten van de sub-disciplines van de chemie en het verstrekken van een overvloed aan laboratorium ervaringen.
 • Kansen en faciliteiten voor studenten onderzoek, inclusief de benodigde Senior Project.
 • Strenge academische standaarden.

Belangrijkste voordelen

 • Goede voorbereiding voor graduate studie, beroepsopleiding of werkgelegenheid in de chemische wetenschappen.
 • Waardering voor intellectuele strengheid en de discipline die nodig zijn om dat doel te bereiken.
 • Zelfstandigheid, creativiteit, en substantiële laboratorium vaardigheden.
 • Kritische redenering vaardigheden die de wisselwerking tussen theorie en experiment omvatten.
 • De ervaring van het leren als een collectief fenomeen en deelname aan de vooruitgang van de kennis als onderdeel van een groep.

aantekeningen

 • "Allegheny heeft een fantastische nationale reputatie voor de wetenschap en gewoon in het algemeen. Er zijn een aantal spannende experimenten in het wetenschappelijk onderwijs er op Allegheny. Ze draaien van tal van geweldige producten, en ik wil zien wat het geheim is hier. "- Harry Gray, directeur van het Instituut Beckman bij CalTech, Priestley Medaillewinnaar, en in het verleden Lord docent aan Allegheny
 • Subsidies in totaal meer dan $ 518.000 van de National Science Foundation, de Petroleum Research Fund, en andere stichtingen ondersteunen faculteit en undergraduate onderzoeksprojecten.
 • Een subsidie ​​van meer dan $ 118.000 van de Thomas Heer Charitable Trust steunt het onderwijzen en leren van de chemie door middel van technologie-ondersteunde instructie.
 • "Ik had altijd geloofd dat het zijn een arts was de beste manier om mensen te helpen en om levens te redden. Maar mijn ervaring in Allegheny en een stage in de synthetische organische chemie ben van gedachten veranderd. Ik realiseerde me dat ik kon een grote impact hebben op het verrichten van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen hebben. "- Aaron Balog '91, lid van de speciale anti-kanker onderzoeksteam, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York City
 • "In labs Allegheny's, heb ik gebruikt om nieuwe verbindingen die niemand anders had te maken, en dat is waar de spanning is, in iets nieuws te doen." - Dr. William Wilcko '76, orthodontist en mede-ontwikkelaar van Wilckodontics, een gepatenteerd chirurgische ingreep die de tand uitlijning proces versnelt en drastisch vermindert de hoeveelheid tijd die patiënten moeten bretels dragen.
 • Afdeling is geaccrediteerd door de American Chemical Society.

Leerresultaten

Learning Outcomes (pdf)

Kansen

Departementale besluitvorming

vertegenwoordigers van de studenten regelmatig deel aan de afdeling faculteit bijeenkomsten. Studenten waren instrumentaal in onze recente curriculum herziening en actief deelnemen aan het inhuren van nieuwe faculteit leden.

professionele Conferenties

Studenten en docenten regelmatig bij te wonen en zorg presentaties op professionele conferenties, zoals de bijeenkomsten van de American Chemical Society en de Nationale Conferentie over Undergraduate Research.

Honors & Prijzen

Elk jaar de afdeling awards meerdere prijzen voor uitmuntende prestatie: speciale prijzen voor eerstejaars studenten, organische en analytische chemie; het College Prijs van de Vereniging voor Analytische Chemie; de Richard I. Lee prijs aan de meest veelbelovende belangrijkste; en de Outstanding Junior Major Prize.

De Heer Lecture

De afdeling chemie heeft een stimulerend seminar programma dat acht tot tien externe luidsprekers op de campus elk jaar brengt. De jaarlijkse Lord Lecture brengt een aantal van de meest vooraanstaande chemici van de natie aan het College. Recente Lord Docenten zijn onder andere Roald Hoffmann, Nobelprijswinnaar chemicus, dichter en toneelschrijver; Dudley Herschbach, winnaar van de 1986 Nobelprijs voor de Scheikunde; en George Whitesides, Mallinckrodt hoogleraar chemie aan de Harvard University en winnaar van de 1998 National Medal of Science.

klaveren

De student-run Chemii (ACS Student Affiliates Chapter) organiseert excursies, sprekers, presentaties in de lokale scholen en sociale evenementen voor studenten scheikunde.

Het college heeft ook een hoofdstuk van Phi Lambda Upsilon, de Scheikunde Honorary Society.

summer Research

De meeste studenten scheikunde besteden ten minste een zomer als research intern. Allegheny Veel docenten hebben subsidiegelden beschikbaar voor de zomer werk te ondersteunen, en Allegheny studenten zijn ook succesvol op het verkrijgen van stages bij andere instellingen zoals Oak Ridge National Laboratory en PPG Industries.

Special Student Achievements

 • In 2009, twee studenten presenteerden hun senior research bij de Sigma Xi conferentie en één student won de eerste plaats in de fysische chemie divisie voor haar praten getiteld, "Temperature Afhankelijkheid van DNA Duplex Formation behulp Gestopt-Flow Techniques."
 • In 2005, vijf Allegheny chemiemajoors gepresenteerd affiches of gesprekken op de Nationale Conferentie over Undergraduate Research.
 • Een recent afgestudeerde was de eerste niet-Ph.D. ingehuurd als chemicus bij Magellan Labs.
 • Allegheny een belangrijke chemie onlangs co-presenteerde (met twee docenten) op peer-geleide team teaching op de Biënnale Conferentie over Chemical Onderwijs in Ames, Iowa 2004.
 • Elk jaar studenten presenteren hun onderzoek aan de RNA rustbelt Conference.

Uitkomsten

 • Onderzoeksprogramma's in de zomer en tijdens het academiejaar studenten helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over de vraag of graduate school is goed voor hen te maken.
 • Een zekere mate in de chemie biedt een goede achtergrond voor vele gebieden, met inbegrip van de wet, het bedrijfsleven, de forensische wetenschap, onderwijs, milieu-studies, farmaceutisch onderzoek en wetenschapsbeleid.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Meadville, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates