Bachelor in de chemie

Cornell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemie

Cornell College

Waarom studeren Chemie aan Cornell?

  • Op Cornell, al onze cursussen worden afgetopt op 25 studenten.
  • We leren slechts een opleiding aan een tijd, dus een groot deel van die tijd is uitsluitend gewijd aan de studenten in die cursus.
  • Onze schema het toelaat ons de mogelijkheid om ons lab tijd aanpassen voor elke cursus.
  • Onze aluinen hebben zeer hoge acceptatie in professionele scholen en doen het bijzonder goed als ze eenmaal daar.
  • De afdeling onderhoudt een lange traditie van de zomer onderzoek. Studenten en docenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een tien weken durende zitting van zeer intense laboratoriumonderzoek elke zomer. Dit onderzoek wordt ondersteund door het college als door externe subsidies.
  • De One Course At A Time schema zorgt voor de mogelijkheid om maand lang stage te lopen weg van de campus.

Afdeling Overzicht

Cornell's kleine klassen en een cursus op een moment schema mogelijk onze lessen te worden te worden strak leergemeenschappen. Achttien dagen, word je onderdeel van een groep leerervaring, met aanzienlijke steun van uw professoren en samenwerking met je medestudenten. Het blok plan staat ons ook toe om gemakkelijk en vaak verplaatsen van lezing naar het lab. En we zijn niet gehaast om experimenten in een smal venster tussen setup en opruimen eindigen - het lab is van ons hele dag, elke dag. Het beste van alles, hebben de studenten de mogelijkheid om te werken in kleine groepen met docenten mentoren tijdens de zomer onderzoek. Onze faculteit zijn alle professionele wetenschappers met betekenisvolle en gevarieerde onderzoeksinteresses. Maar we zijn ook toegewijde docenten en onze studenten worden behandeld als volwaardige partners in het proces, waardoor ze een ervaring net als die van een graduate school onderzoekslaboratorium.

Leerplan

Wij benadrukken een brede kijk op de chemie en de relatie met andere disciplines. In het bijzonder, ontwikkelen we een sterkere integratie van chemie en biologie concepten via-team onderwezen cursussen, deelname aan de biochemie en moleculaire biologie belangrijke, gezondheid-gerelateerde onderzoeksprojecten, enz. In onze cursussen voor niet-wetenschap majors, richten we ons op hoe onze dagelijkse ervaringen worden aangeraakt door of bepaald door de chemie, en hoe een goed begrip van deze kan toestaan ​​dat een persoon om meer wijs te handelen. Voor de wetenschap majors, ligt de nadruk op hoe ze zich kunnen bijdragen aan onze kennis en begrip van de microscopische wereld van atomen en moleculen. Wij sterk onze leerlingen aanmoedigen om deel te nemen aan onderzoeksprojecten om een ​​volledige set van praktische vaardigheden te ontwikkelen en actief worden wetenschappers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan