Bachelor in de chemie

Eastern Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemie

Eastern Mennonite University

Chemistry Program aan de EMU

EMU chemie en biochemie programma's bieden een solide basis in vier belangrijke gebieden van de chemie: organische, analytische, fysische en biologische chemie.

Voorbeelden van onderzoeksprojecten van de chemie studenten en docenten bij de EMU zijn gevarieerd, maar hebben twee dingen gemeen: de schepping zorg en scheikunde voor het algemeen welzijn. Studenten die werken aan een project voor meer dan één zomer zie het meestal tot aan de oplevering en delen hun bevindingen in wetenschappelijke tijdschriften.

In de afgelopen 10 jaar, meer dan 90% van de EMU studenten die pre-medisch programma EMU's afgerond werden toegelaten tot de medische school, in vergelijking met het landelijk gemiddelde van 49%.

Wereldwijd bewust wetenschappers

Onze kleine christelijke liberale arts college leidt studenten om te dienen en te leiden in een mondiale context, met nadruk op duurzaamheid, vredesopbouw en de gemeenschap. Alle EMU studenten deelnemen aan cross-culturele studie, of het nu een semester in het buitenland, een drie weken durende zomer ervaring, of een stage via onze Washington Community Scholars 'Center in DC Global bewustzijn zijn, is cruciaal voor het succes in het bedrijfsleven, de medische praktijk, en de industrie .

EMU's missie omvat training wetenschappers voor het werk in de missies, publieke of community health, medische zorg en onderwijs in ontwikkelingslanden en gebieden met weinig dekking in Noord-Amerika.

EMUchem

State-of-the-art apparatuur

De afdeling chemie biedt een brede selectie van de huidige instrumenten, waaronder:

 • Atomic Absorption spectroscopie
 • Nucleaire Magnetische Resonantie (NMR)
 • High Performance Liquid Chromatography (HPLC)
 • Gas-vloeistofchromatografie
 • Infrarood Spectroscopie (Fourier Transform) (FTIR)
 • Ultraviolet-Visible Spectroscopy
 • fluorescentie Spectroscopie
 • Gaschromatografie-massaspectroscopie

PROGRAMMA'S

Chemistry Major

EMU scheikunde curriculum is ontworpen om een ​​solide basis in de belangrijkste gebieden van de chemie te bieden - organische, anorganische, analytische, fysische en biologische chemie.

Een bijkomend doel is om de mogelijkheid voor onderzoek ervaring voor de student met als hoofdvak in de chemie te bieden.

Zo EMU chemie levert een breed chemische achtergrond die geschikt zijn voor de toegang tot een breed scala aan carrière opties- van industriële kunststoffen apotheek farmaceutische technician- en een gedegen voorbereiding voor studie aan de graduate niveau in de chemie, biochemie, of een verwant gebied.

Chemistry Education

Secundaire wetenschap opvoeders zijn enkele van de meest gewilde professionals op de arbeidsmarkt van vandaag. EMU-programma in de chemie met het voortgezet onderwijs licentiestatus bereidt studenten voor zowel goed voorbereid chemici, en uitstaande opvoeders zijn.

Ministerie van Onderwijs EMU wordt zeer gerespecteerd als een van de beste in de staat.

Studenten in dit programma nemen de eisen die nodig zijn voor de reguliere belangrijke chemie, en ook een aantal lessen in het onderwijs. In hun laatste jaar, studenten doen een volledige semester van student onderwijs in een van de nabijgelegen school districten.

BIOCHEMIE

Enkele van de meest dramatische wetenschappelijke vooruitgang in de afgelopen jaren in ons begrip van de biochemie van levende organismen geweest. Bijvoorbeeld, de fenomenale vooruitgang in de moleculaire biologie geopende deur naar een groot aantal biomedische en landbouwkundige toepassingen die geen enkele decennia geleden werd voorgesteld, terwijl tegelijkertijd presenteert diverse bioethische zorgen.

De afdelingen van de chemie en biologie samen te werken bij het aanbieden van studenten de mogelijkheid om zich te concentreren hun studies over dit dynamische veld af, door met als hoofdvak in de biochemie. Deze rigoureuze programma is gericht op het geven van de studenten een grondige kennis in de moleculaire basis van biologische processen.

Studenten volgen cursussen waarbij een combinatie van chemie en biologie cursussen, culminerend in een twee-semester geavanceerde biochemie-serie, met inbegrip van een onderzoekslaboratorium ervaring.

Recent afgestudeerden van de EMU biochemie programma zijn ingeschreven in medische scholen of in graduate programma's, of zijn werkzaam in de farmaceutische industrie.

Carrièremogelijkheden

EMU heeft een brede achtergrond voor de grote verscheidenheid van de carrière mogelijkheden open om de chemie of biochemie grote en een gedegen voorbereiding voor studie aan de graduate niveau.

EMU chemie en biochemie afgestudeerden zijn nu betrokken bij een scala aan activiteiten:

 • neurochemie onderzoek
 • Teaching college wetenschap
 • Het openen van een medische praktijk
 • Communautaire werknemer gezondheid in Midden-Amerika
 • Farmaceutische industrie
 • Milieu-kwaliteitscontrole
 • Malaria onderzoek in Tanzania
 • biotechnologie

Studenten die geïnteresseerd zijn in de chemie en een carrière in de gezondheidszorg zijn, kunnen belangrijke in zowel de chemie en biochemie en inschrijven in de pre-professionele gezondheidswetenschappen programma. Een belangrijk in de chemie en biochemie kan je carrière te lanceren in vele richtingen. Hoewel sommige van deze carrière mogelijkheden ook graduate studie nodig, velen zijn direct beschikbaar na zijn afstuderen aan de EMU.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Harrisonburg, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lancaster, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan