Read the Official Description

Bachelor in de chemie

Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen (CAS) majors doen spannende dingen, en hier zijn slechts een paar voorbeelden. In New Media klassen, kunst majors leren over grafisch ontwerp opgenomen met digitale computer graphics, animatie, beeldende kunst en internet art. Psychologiestudenten interpreteren en scoren intelligentie, geheugen, neuropsychologische en persoonlijkheidstests in onze vernieuwde Psych Assessment Lab. Science majors kan worden gevonden het doen van onderzoek in vaste matrix luminescentie. Geschiedenis majors kan in het buitenland te reizen naar andere landen, zoals Vietnam te verkennen.

Of u nu over te gaan tot graduate school of direct aan het werk na het afstuderen, worden CAS studenten slagen. In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden in de wetenschappen en psychologie aanvaard om top medische scholen; met inbegrip van Penn State, University of Minnesota en de Universiteit van Washington evenals belangrijke academische opleidingen aan universiteiten zoals de University of Notre Dame en de University of Utah.

De chemie-programma is ontworpen om flexibel genoeg zijn om individuele belangen van studenten en uitgebreid genoeg om op nationaal niveau concurrerend te zijn te voldoen aan zijn. Een belangrijke chemie kunnen verwachten om werk te vinden in particuliere, regionale of federale laboratoria, variërend van onderzoek en ontwikkeling tot kwaliteitscontrole. Cursus selectie en / of de selectie van een minderjarige kan aanvullende opties te openen in andere gebieden, zoals biologie, geologie, bedrijf of gezondheidswetenschappen. Graduate onderwijs wordt aangemoedigd als een middel om carrièremogelijkheden uit te breiden.

MontanaChemistry101

Wat zijn de toelatingseisen?

 • Voltooiing van het equivalent van een Amerikaanse high school diploma
 • Minimum scores: TOEFL: 68 (IBT) / IELTS: 5,5
 • Origineel gewaarmerkte kopieën van alle officiële documenten secundaire
 • Officiële Engels vertalingen van alle academische verslagen.

Hoe kunnen studenten zich inschrijven?

Solliciteer online op www.msubillings.edu/internationalstudies/admissions.htm

 • Vereiste documenten
 • $ 30 kosten van de aanvraag (plus $ 5 administratiekosten als online gedaan)
 • Ingevulde aanvraagformulier
 • studieresultaten
 • IELTS / TOEFL-examen scores
 • Kopie van het paspoort
 • Financieel overzicht vorm en de letter bank

Na ontvangst van toepassing alle vereiste documenten student zal worden verwerkt. MSUB toepassing verwerkingstijd is 2-3 dagen.

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by Montana State University Billings »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum