Bachelor in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Muskingum University chemie-afdeling'S laboratorium intensieve educatieve programma is gecertificeerd door de American Chemical Society sinds 1966. Het programma faciliteert een goed begrip van de materialen om ons heen en de veranderingen die ze ondergaan door de studenten met de kennis die ze nodig hebben voor een goed begrip van de dagelijkse ervaring en de milieu- en economische aspecten.

Student Opportunities

Stages

De meeste chemiemajoors aanvragen NSF-gesponsord onderzoek Ervaringen voor gegradueerden, Evenals voor ander onderzoek stages bij verschillende universiteiten in het hele land. Al deze stages te betrekken origineel onderzoek in een chemisch probleem. Een paar voorbeelden van de universiteiten waar studenten hebben gewerkt in de afgelopen paar jaar zijn Bowling Green State University en de Universiteit van Oregon.

onderzoek

Alle studenten die grote in de chemie een sluitstuk eis in de chemie onderzoek moet voltooien. Daarnaast hebben de studenten de kans om te werken aan onderzoeksprojecten in het departement beginnen zo vroeg hun eerste jaar. De projecten die de studenten werken aan kan zijn ideeën voor onderzoek dat de studenten zelf hebben voorgesteld, of ze kunnen werken aan een door de docenten van de afdeling voorgestelde onderzoeksproject. Studenten kunnen ook werken aan gezamenlijke onderzoeksprojecten die andere programma's zoals biologie, geologie, psychologie, milieu-wetenschap en moleculaire biologie te betrekken.

Enkele voorbeelden van onderzoeksprojecten van studenten binnen de chemie-afdeling in het afgelopen jaar zijn de volgende:

  • Polymeer / Catalyst composieten voor de Verwijdering van organische verontreinigende stoffen in afvalwater
  • Onderzoek van oxidase gerelateerde reacties door een enzym-Koppeling TL-methode
  • Verwijdering van zware metalen uit Chromated koperarsenaat behandeld hout via chelatorligand Extraction
  • Voorbereiding van watervrij lanthanidecomplexen als voorlopers voor de synthese van nieuwe Homoleptische M-Cyanide Complexen

De Muskie Zomer Fellows Program biedt ook mogelijkheden voor studenten om onderzoek met de faculteit leden. Studenten krijgen een stipendium en gratis huisvesting voor de twaalf weken durende beurs

Honoraria

De Muskingum University hoofdstuk van de Student Partner van de American Chemical Society (ACS) is actief op de campus voor vele jaren. Studenten kunnen zo vroeg hun eerste jaar lid worden van deze groep. Deze groep sponsort vele activiteiten, waaronder excursies, chemische demonstraties, en fondsenwerving projecten, en coördineert de sociale activiteiten aan het begin en einde van het academisch jaar en af ​​en toe op vakantie breekt.

Werk

De afdeling telt doorgaans 10-12 studenten per semester aan de slag als docenten en sorteermachines voor de inleidende chemie klassen, en als assistent in de chemie voorbereiding laboratorium, het bereiden van oplossingen voor diverse lab cursussen en het opzetten van uitrusting voor deze labs.

Professionele Activiteiten

Studenten periodiek begeleiden faculteit aan de regionale en nationale professionele bijeenkomsten om hun onderzoek in de vorm van posters of papers presenteren. Daarnaast is de afdeling faculteit regelen verschillende mogelijkheden het hele jaar door voor studenten om seminars gehouden door de chemie-programma's in het nabijgelegen instellingen niet bij.

Na het afstuderen

Carrière Mogelijkheden voor Chemie Major

Veel afgestudeerden hebben werk gevonden als chemici bij verschillende chemische bedrijven. Sommige van deze bedrijven hebben voor deze mensen betaald aan gevorderde of professionele graden, zoals een MBA of een graad in de rechten na te streven. De volgende zijn voorbeelden van recente werkgevers van onze afgestudeerden:

  • Procter & Gamble
  • Rohm & Haas
  • Eli Lilly

Een paar studenten hebben ook werk gevonden als chemici in gouvernementele organisaties zoals de Environmental Protection Agency (EPA). Anderen zijn gegaan om onmiddellijk na te streven professionele graden in de wet en het bedrijfsleven bij het afstuderen met hun chemie diploma van Muskingum. Een paar studenten zijn doorgestroomd naar beroepskwalificaties te verdienen in de farmacie, en een paar anderen hebben verdiend secundaire licensure scheikunde les te geven op de middelbare school niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Lees meer

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Lees Minder