Bachelor in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

chemie

rosemont05

Zonder chemie de wereld zoals wij die kennen zou heel goed niet bestaan, konden we hebben nooit geleerd hoe ze voedsel te bewaren, om ziekte te genezen, om vaccins en nog veel meer te creëren.

De belangrijke chemie in Rosemont biedt studenten de kennis die nodig is om de oprichting van een succesvolle carrière in een verscheidenheid van industrieën en post-graduate studie. Studenten met als hoofdvak in de chemie zijn verplicht om cursussen waaronder: een jaar van algemene chemie, een jaar van de organische chemie, analytische chemie, fysische chemie en biochemie.

Ondersteunende cursussen omvatten: natuurkunde en calculus. Binnen dit programma de studenten zijn voorzien van een stevige basis voor de planning voor graduate studie en chemie-gerelateerde carrière. Studenten zijn niet verplicht om deel te nemen aan onderzoek en stagemogelijkheden, maar deze kansen zijn een typisch onderdeel van de student chemie ervaring.

Academische kansen

 • Hands-on Laboratory Experience
 • Onderzoeksmogelijkheden
 • Helpen docenten onderzoek in de organische chemie en mariene biologie en microgolfbestraling polyol werkwijze voor de synthese van nano-kristallijne legeringen.
 • Gelegenheid tot onderzoeksbevindingen te presenteren
 • Kleine groepsgrootte
 • Faculteit Mentor

Coral Reef ProjectThe Coral Reef is een subsidie ​​gefinancierd project om studenten te helpen duurzaamheid en milieu-wetenschap te ontdekken. Wil je meedoen? E-mail Professor John Ullrich bij jullrich@rosemont.edu.

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je bereid bent om academisch te slagen op Rosemont College zijn. Alle aanvragen om Rosemont College ingediend toelating worden beoordeeld met als doel het bepalen van uw kans op succes. Zodra uw aanvraagdossier volledig, alle criteria voor toelating onderstaande worden genomen bij het besluit opname. Een belangrijk onderdeel van dit proces is dat u uw aanvraag en andere vereiste documenten indienen zodra mogelijk, zodat we een beslissing tot toelating kunnen communiceren aan u.

Criteria voor General Admission

 • Ingevulde aanvraag voor toelating
 • Officiële middelbare school transcript
 • Officiële SAT / ACT score verslag
 • Brief van aanbeveling (optioneel)
 • Admissions essay (optioneel)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Lees meer

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Lees Minder