Bachelor in de chemie

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemie

University Of Wisconsin - Green Bay

De UW-Green Bay chemie-programma is een geïntegreerde progressie van lezing en laboratorium instructie die is ontworpen om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn door chemici vandaag bieden. Deze vaardigheden zijn onder andere een goed begrip van chemische principes, hands-on training in het gebruik van moderne instrumenten, ervaring in het ontwerpen van experimenten en de mogelijkheid om gegevens en de huidige resultaten te analyseren. Studenten worden aangemoedigd om deze vaardigheden te verfijnen door deel te nemen in het onderzoek. De meerderheid van de UW-Green Bay chemiemajoors hebben mogelijkheden om te werken als assistenten op faculteit projecten, of om hun eigen onafhankelijke projecten uit te voeren. UW-Green Bay faculteit zijn actief in het onderzoek naar chemische katalyse, sol-gel chemie, natuurlijk product synthese, alternatieve en hernieuwbare energie, chemie van ultrageluid, polymere oppervlakteactieve synthese en toepassing, mesoporeuze materiaal synthese en toepassing, chemie van kleuren (berekening), fotokatalyse, sensoren, milieu chemie, biochemie en moleculaire biologie. Ervaring in onderzoek is van groot belang bij het betreden van de arbeidsmarkt en in het toepassen van af te studeren en professionele scholen.

De UW-Green Bay chemie-programma is gecertificeerd door de American Chemical Society (ACS). Studenten die willen om diepte toe te voegen aan hun programma's kan een ACS-gecertificeerde belangrijkste in beide scheikunde of milieuchemie na te streven. Studenten die deze majors te voltooien zijn geregistreerd bij de ACS en hebben de certificering opgenomen op hun officiële geloofsbrieven University.

Chemiemajoors moeten hun studies te combineren met een interdisciplinaire grote of kleine. Een belangrijke chemie in combinatie met een minderjarige in de menselijke biologie is een uitstekende training voor studenten streven naar professionele scholen in de gezondheidswetenschappen, geneeskunde, tandheelkunde en diergeneeskunde. Milieukunde zou een passende interdisciplinaire minor voor studenten van plan een loopbaan als chemici of milieu-studies, of het nastreven van graduate studies in de chemie zijn. Ongeveer de helft van UW-Green Bay chemiemajoors blijven hun studie in graduate of professionele scholen.

Who Should Be A Chemistry Major?

Elementen - Voor degenen die geïnteresseerd zijn in steeds een belangrijke chemie, rekening met het volgende: moet je een verlangen om te weten hoe dingen werken (op een chemische of atomair niveau) hebben; moet u ook een sterke wiskundige vaardigheden (wiskunde is een groot onderdeel van de Chemie!); hebben een mechanisch inzicht; hebben sterke probleemoplossende vaardigheden; en hebben goede computervaardigheden (computers worden veel gebruikt!)

Minor Beslissingen - Chemie majors moeten hun studies te combineren met een interdisciplinaire minor. Studenten streven naar professionele programma's in de geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, of de apotheek, of graduate programma in de biomedische wetenschappen, waaronder biochemie moeten minor Human Biology. Een minor in Environmental Science is geschikt voor studenten van plan een loopbaan in de chemie of milieukunde, of graduate studies in de chemie.

Wat u kunt doen met een grote in de Chemie

De Belangrijke chemie opent deuren naar vele verschillende carrières. Veel studenten gaan op graduate school in de chemie, biochemie, biomedische wetenschappen, geneeskunde, of wet. Met een bachelor's degree, je fantasie is de enige beperking met Chemie. Het is zeer flexibel! Elk bedrijf dat een product fabriceert zal chemiemajoors nodig! Gebruik de volgende als een idee lijst, en vergeet niet dat zij vertegenwoordigen sommige, maar zeker niet alle, van de carrières u misschien overwegen in Chemie.

De volgende lijst geeft enkele soorten carrière titels voor chemiemajoors: Landbouw Scientist, Assayer, Biochemicus, Brewer Lab Assistant, Cepalometric Analyst, Chemical oceanograaf, Scheikunde Technoloog, Professor van de Universiteit, Crime Lab Analist, Cytotechnologist, Environmental Health Specialist, Fire Protection Engineer, voedingswetenschapper Technicus, Forensisch Chemist, klinisch geneticus, High School leraar, Ziekenhuis Administrator, hydroloog, arbeidshygiënist, Moleculaire Bioloog, Occupational Safety Specialist, Parfumeur, Pharmaceutical Sales Representative, Arts, Kunststoffen Engineer, Product Tester, Quality Assurance Manager, Risk Manager, Science Lab Technician, Wetenschapper van de Grond, Systeem Analist, toxicoloog, onderwater Technicus, Dierenarts, Afvalwaterbehandeling Chemist, Waterzuivering Chemist.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates