Bachelor in de chemie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De afdeling Scheikunde en Natuurkunde biedt een bachelor in de chemie. Chemie richt zich op de studie van de materie en de veranderingen die het ondergaat; als zodanig het omvat een breed spectrum van gebieden waaronder biochemie, geneeskunde, meteorologie, techniek, archeologie, elektronica en psychologie. Routinematig, zijn onze studenten geselecteerd als zomer stagiaires op plaatsen in heel de Verenigde Staten. Recente studenten hebben gewerkt aan de Kent State University, University of Alabama, University of Southern Mississippi, Universiteit van Pittsburgh, en de USDA Agricultural Research Center in Poplarville, MS.

Na een 4-jarige bacheloropleiding in de chemie, onze afgestudeerden werken bij de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs; anderen na te streven verder-onderwijs met inbegrip van graduate school, medische school, apotheek school, of andere beroepen in de gezondheidszorg. Momenteel is de afdeling heeft alumni in graduate school aan de Universiteit van Alabama, Carnegie Mellon University en University of Southern Mississippi en in de medische school van de Universiteit van Mississippi Medical Center en Yale University Medical Center.

Studenten van plan om de belangrijkste in de Chemie moet het advies van de afdeling stoel of studieadviseur over de keuze van cursussen die zal voldoen aan de specifieke vereisten van hun programma van belang te zoeken. Chemiemajoors van plan om te leren moeten overleggen met de afdeling stoel of studieadviseur over de door het Ministerie van de Mississippi van Onderwijs voorgeschreven om de vergunning van de fundamentele opvoeder verdienen eisen. De student die kiest aan belangrijk in de chemie moet voldoen aan de Universiteit Core Eisen voor de Bachelor of Science graad evenals die hieronder beschreven.

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lees meer

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Lees Minder
Mississippi City , Biloxi + 1 Meer Minder