Polytechnic Institute van Tomar Chemical en Biochemical Engineering

Bachelor in de chemische en Biochemical Engineering

Doelstellingen

De chemische en biochemische programma is een bachelor's degree ontworpen om het hoger onderwijs opleiding op het specifieke gebied van de chemie te bieden. Het is ontworpen om gemakkelijk toegang tot de arbeidsmarkt mogelijk te maken want het legt een sterke nadruk op opkomende gebieden in dit gebied van kennis. In staat zijn om aan te passen aan nieuwe processen en methoden en het oplossen van concrete problemen zijn de belangrijkste doelstellingen te bereiken met dit programma.

Het programma streeft voortdurend om de banden met de economische activiteiten door middel van specifieke projecten op te zetten.

Zo en om deze banden te versterken en de afgestudeerden te integreren op de arbeidsmarkt, de mate is voorzien van een Final Project in het derde jaar, dat is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven of organisaties van de sector die de studenten de mogelijkheid om daadwerkelijk contact met de industrie en diensten.

veelzijdigheid van de mate van integratie maakt het mogelijk de studenten in verschillende sectoren namelijk pulp en papier, petrochemische, karton, verpakking, agri-food, inkt industrie en anderen. Het cursusaanbod is georganiseerd om zo de prestaties van deze activiteiten zoals procesbeheersing en monitoring, kwaliteitscontrole en auditing, opleiding en onderzoek mogelijk te maken.

professionele doelen

Het curriculum structuur laat de keuze van de volgende competenties en beroepsprofielen:

  • Chemische processen
  • Pulp en papier
  • biotechnologie
  • Agri-Food

die kunnen worden ontwikkeld in de industrie en diensten op gebieden zoals: chemie, petrochemie, pulp en papier, graphics, agri-food, leer, farmaceutische, biotechnologische, polymeren, cement en keramiek, consultancy, kwaliteit en controle.

... En in het openbaar bestuur: Laboratories, opleiding en onderzoek, diplomering en Auditing, regelgevende instanties.

leerresultaten

De belangrijkste doelstellingen van het chemische en biochemische graad zijn:

  • naar een hoger niveau te leveren technisch geschoold personeel voor functies in de industrie, dienstverlening en het openbaar bestuur uit te voeren;
  • creëren competenties voor activiteiten die verband houden met de ontwikkeling van projecten en onderzoek.
Opleiding te volgen in:
Portuguese (Portugal)

Zie 9 andere vakken van Polytechnic Institute of Tomar »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum