Bachelor in de chemische en biologische Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de chemische en biologische Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança

Programma beschrijving

Deze bacheloropleiding is volledig doceerde in het Engels en het profiel van het programma bestaat uit de ontwikkeling van de technisch-wetenschappelijke kennis en professionele vaardigheden in de studie gebied van chemische en biologische Engineering: thermodynamica en Transport Phenomena; Chemical Process Engineering; Milieutechnologie; Biotechnology.

Profiel van de opleiding

Het profiel van het programma bestaat uit de ontwikkeling van de technisch-wetenschappelijke kennis en professionele vaardigheden in de studie gebieden Chemische en biologische Engineering: Thermodynamica en Transport Phenomena; Chemical Process Engineering; Environmental Technology; Biotechnologie.

Key leerresultaten

De mate van "licenciado" (bachelor) in Chemical Engineering wordt toegekend aan studenten die aantonen, op dit gebied, de mogelijkheid om:

  1. ontwikkelen en verbeteren van de verworven knowledges;
  2. verworven kennis en inzicht capaciteit toe te passen om duidelijk aan te tonen van een professionele aanpak van de uitgevoerde werkzaamheden;
  3. problemen op basis van hun eigen argumenten op te lossen;
  4. verzamelen, te selecteren en relevante informatie die hen in staat stellen om de oplossingen die zij presenteren en de adviezen die naar voren gebracht, met inbegrip van de analyse van de relevante maatschappelijke, wetenschappelijke en ethische aspecten te consolideren interpreteren;
  5. communiceren van informatie, ideeën, problemen en oplossingen, zowel aan specialisten als niet-deskundigen;
  6. ontwikkelen competenties die hen in staat stellen om te profiteren van een leven lang leren met een hoge mate van autonomie.

Om de kwalificatie te voltooien, is de student nodig om alle verplichte opleidingsonderdelen van het studieplan passeren.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De mate van "licenciado" (bachelor) in de chemische en biologische Engineering maakt deel uit van de opleiding en training gebied van technologieën. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd om een ​​professionele activiteit binnen het profiel van het programma te ontwikkelen.

Toegang tot verdere studies

De mate van "Licenciado" maakt het mogelijk om te gaan met post-graduate studies, volgens het schema van het systeem Portugese hoger onderwijs, verzorgd door Naric (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) en gepresenteerd in hoofdstuk 8 van het Diploma Supplement.

Examenreglement beoordeling en indeling

Onderzoek en beoordeling worden gereguleerd door de IPB regelgeving.

Diploma (in oorspronkelijke taal)

"Licenciatura em Engenharia Química e Biológica". Titel "Licenciado".

Kwalificatieniveau

1 cyclus van de studies. EQF-niveau 6. ISCED niveau 5.

Erkenning van verworven competenties

Na de implementatie van het Bologna-proces en de daaruit voortvloeiende wetgeving inzake de mobiliteit van studenten tussen graden en instellingen voor hoger onderwijs, moeten verworven competenties worden erkend en gecrediteerd. Voorafgaande leerconcept bevat alle voorgaande leren / opleiding die in andere studie hoger onderwijs cycli in de nationale of internationale instellingen (creditering van gecertificeerde opleiding), evenals vorige professionele ervaring en elke post-secundair onderwijs training of opleiding. Als zodanig is het IPB bevordert de creditering van de student verworven competenties bij aankomst bij de instelling. Het streven naar een snelle en volledige integratie van de student in zijn / haar nieuwe opleiding moet de erkenningsprocedures worden ingediend bij de inschrijving op het IPB.

Kwalificatie-eisen en voorschriften

6 semesters (3 jaar). 20 weken van de studie, per semester, full-time (40 per jaar). 40 Totaal aantal uren per week. 810 Totaal aantal uren per semester (1620 per jaar). 180 ECTS (30 per semester); 1 krediet komt overeen met 27 uur. Het omvat een laatste project met 6 credits. De houders van deze kwalificatie zijn toegelaten in ANET - Nationale Vereniging van technische ingenieurs. Professionele titels worden toegekend door deze instelling, volgens zijn interne regels. Het programma is opgenomen in de FEANI INDEX - Europese Federatie van National Engineering Verenigingen.

Vereisten

De toelating van internationale studenten bachelor in het IPB wordt via de International Student Status. De kandidaten moeten houders van een secundair onderwijs cursus of juridisch gelijkwaardige opleiding van een vreemd land, uitgegeven door een juridische instantie die de goedkeuring in die opleidingsniveau getuigt, en dat geeft hen de mogelijkheid van het toepassen van een opleiding in het hoger onderwijs in hun land .

WERKERVARING

Geen werkervaring vereist.

Programmadirecteur

Paulo Pereira Miguel Brito (paulo@ipb.pt)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,090 EUR
€ 100 eenmalige inschrijfgeld, € 1 090 voor het collegegeld per jaar
Locations
Portugal - Bragança, Bragança
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Bragança, Bragança
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan