Bachelor In De Chemische Technologie

Politehnica University Timisoara

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Chemische Technologie

Politehnica University Timisoara

Algemene informatie

 • Vereisten: Baccalaureaat (of gelijkwaardig)
 • Duur: 4 jaar (8 semesters)
 • Onderwijstaal: Roemeens
 • Vorm van de studies: Full time
 • Professional titel voor de afgestudeerden: Bachelor diploma en de titel van ingenieur

chemische technologie

De structuur van de bachelor in de chemische technologie omvat twee basisjaren, gevolgd door twee specialisatiejaren waarin de leerlingen kiezen tussen twee opties:

 • Anorganische Producten Engineering en Milieubescherming
 • Chemische Ingenieurswese van Organische Verbindingen, Petrochemie en Carbochemie

De specialisatie in Anorganische Producten Engineering en Milieubescherming Vormt personeel met een superieure opleiding, evenals specifieke vaardigheden en vaardigheden in het fundamentele veld van de ingenieurswetenschappen, die wetenschappelijk onderzoek kunnen uitvoeren en ondersteuning bieden aan het bedrijfsleven.

De afgestudeerden van deze specialisatie begrijpen en gebruiken de grondslagen van wiskunde, natuurkunde, chemie, meettechniek, materiaalkunde; Zijn opgeleid in anorganische chemische techniek; Basiskennis hebben over onderzoek en ontwikkeling, productie en ontwerp in termen van technologische processen; Kan de basisbegrippen van technologie begrijpen; Bewust zijn van milieu-kwaliteitsbewaking, milieuwetgeving, geïntegreerd afvalbeheer, industriële verontreiniging en risicobeheersing, bescherming van natuurlijke waterkwaliteit, waterbehandeling voor drinken en industrieel gebruik, afvalwaterbehandeling, vermindering van water, lucht- en bodemvervuiling; Leren over de exploitatie in optimale omstandigheden van stations en installaties voor de beheersing van milieuvervuiling.

Het doel van de specialisatie in Chemische Ingenieurswese van Organische Verbindingen, Petrochemie en Carbochemie Is het voorbereiden van specialisten op het gebied van basis organische industrieën en fijne organische synthese, maar ook biotechnologieën en polymeerchemie, die bedoeld zijn om chemische processen te beheren, chemische installaties te exploiteren en chemische producten te analyseren binnen een groot aantal branches van de chemische industrie. De toekomstspecialisten zullen zich ook bewust zijn van fundamentele concepten en hebben kennis over onderzoek, technologische ontwikkeling en ontwerp van chemische processen. Van hen wordt verwacht dat ze kunnen werken in aangesloten velden zoals voedselchemie, polymeerwetenschappen en farmaceutische chemie.

De vakbekwaamheden die door deze specialisatie worden aangeboden zijn: a) Beschrijving, analyse en toepassing van de basisbegrippen en theorieën uit de ingenieurswetenschappen;
B) Omschrijving, analyse en toepassing van de basisbegrippen en theorieën van chemie en chemische techniek;
C) Processen en systemen operatie die de kennis toepassen op het gebied van chemische techniek;
D) Beschrijving, analyse en gebruik van de basisconcepten over structuur en reactiviteit van organische verbindingen;
E) Operatie van de plantapparatuur en analytische methodes die specifiek zijn voor organische chemische technologieën De bachelor in de chemische technologie is een 4 jaar voltijdstudieprogramma in het Roemeens. Aanvragers die onbekend zijn met de taal, beginnen met het leren van Roemeens voor een jaar (een lijst van 25 universiteiten die gespecialiseerde opleidingen aanbiedt op basis van het toekomstige studieveld is op aanvraag verkrijgbaar), en ga dan verder met de bachelor in de chemische techniek.

De nauwe samenwerking met andere universiteiten en bedrijven uit Roemenië en in het buitenland zorgt voor stagekansen, studentenuitwisselingen, onderzoekscontracten en een hoge inzetbaarheid van afgestudeerden.

Collegegeld, beurzen en deadlines

Collegegeld:

 • Burgers van de Europese Unie, EER (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en de Zwitserse Bondsstaat: 3600 RON (ca. 800 EUR) / studiejaar
 • Burgers van alle andere landen: 2430 EUR / studiejaar

Beurzen:

Een lijst van beursprogramma's voor prospectieve en huidige studenten is op aanvraag beschikbaar.

Deadlines:

 • Burgers van de Europese Unie, EER (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en de Zwitserse Bondsstaat: eerste ronde registraties tussen 17 juli en 25 juli 2017; Tweede ronde van registraties tussen 4 en 8 september.
 • Burgers van andere landen: aanvraag deadline op 30 juli
Deze school biedt programma's in:
 • Roemeense
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
800 EUR
Per jaar voor burgers van de Europese Unie, EER (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en de Zwitserse Bondsstaat; 2430 EUR per jaar voor burgers van alle andere landen
Locations
Roemenië - Timișoara, District Timiș
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates